Na kole do pohádky

2 minuty čtení 21.06.2016 Sport

Silueta červeného hradu se hrdě vzhlíží ve vodní hladině jako v zrcadle, které otevírá cestu do pohádky... Řeč je samozřejmě o jihočeském zámku Červená Lhota, který je mnohdy považován za vůbec nejpohádkovéjśí zámek v Česku. Jeho návštěva může být krásným zakončením jednoho z cyklovýletů, pro které je okolní krajina přímo stvořená.

Červená Lhota


Na kole kolem Světa a ještě dál!

3 minuty čtení 14.06.2016 Sport

Léto už klepe na dveře a s ním je tu i nová cyklosezóna! V prvním dílu našeho seriálu Cyklotoulky se vydáme do krajiny rybníků a krásné přírody okolo jihočeské Třeboně. Zdejší rovinaté cyklostezky přímo vybízejí k výletům. Kde jinde se navíc můžete vydat na kole kolem Světa? Tak naložte kola a hurá do Třeboně!

Třeboň


Grand Prix ČR opět v Brně

1 minuta čtení 28.04.2016 Sport

O víkendu 19. - 21. srpna se na Masarykově okruhu v Brně bude konat nejprestižnější motocyklový šampionát v České republice - mistrovství světa silničních motocyklů. Staňte se jedním ze čtvrt milionu fanoušků z celého světa, které tato akce každoročně přiláká, a přijeďte fandit českým jezdcům!

Grand Prix Brno


Rio de Janeiro na Lipenské přehradě

2 minuty čtení 20.04.2016 Sport

Letos v srpnu se celé Lipno naladí na brazislkou vlnu a na celých 17 dní se promění v Rio de Janeiro, dějiště letních olympijských her 2016. V obřím olympijském parku si budete moci vyzkoušet nejrůznější sportovní disciplíny, fandit českým sportovcům u živých přenosů promítaných na plátně nebo se s našimi sportovními hvězdami potkat tváří v tvář.

Lipno


Praděd hlásí 80 cm sněhu - lyžaři zbystřete!

2 minuty čtení 10.03.2016 Sport

Nejvyšší vrchol Moravy a pátý nejvyšší vrchol Česka, Praděd, má díky své nadmořské výšce dostatek sněhu i v době, kdy se ostatní horská střediska připravují na další roční období. Proto se mu někdy přezdívá „Moravský ledovec“. Zalyžujete si zde ve výšce 1235 – 1445 metrů nad mořem, což ze zdejšího skiareálu dělá nejvýše položený skiareál u nás. Není tedy divu, že i v začínajícím jarním období je na Pradědu 80 cm prašanu. A podle předpovědí má zde sněžit i nadále!

Praděd

  • 11 - 15 z 44 článků