TOP sportovní akce během května a června

4 minuty čtení 07.05.2024 Evropa

Rok 2024 se ne nadarmo nazývá sportovním super rokem! Pokud jste fanynkou či fanouškem sportu, během května a června si určitě přijdete na své. Sport je podobným fenoménem jako kultura, stmeluje lidi, vytváří zážitky a co je víc, než společná radost z výsledku vašeho oblíbeného sportovce.

AVODKA

Pojďme se podívat, jaké sportovní akce nás čekají během května a června nejen v Evropě, ale přímo i u nás v České republice. Pokud jsme vás už teď navnadili, nezapomeňte, že ubytování si můžete zaplatit i benefitnímí body.


5 tipů na netypické valentýnské destinace

4 minuty čtení 25.01.2024 Evropa

Chcete vyrazit na romantický výlet, ale zároveň se vyhnout davům v Paříži, Benátkách či Veroně? Ať už jste dobrodružný pár, romantické duše, nebo jen toužíte po malebném úniku do zahraničí, inspirujte se naším výběrem netypických valentýnských destinací. Představíme vám jak vzdálenější místa, tak i ty blízko českých hranic, která vás okouzlí svými romantickými uličkami či krásnými výhledy.


INSPIRACE: Levné destinace pro příští dovolenou

7 minut čtení 22.11.2023 Evropa

Přiznejte se, kdo už plánuje dovolenou na další rok? My v ehotel.cz totiž máme seznam destinací, do kterých bychom se chtěli vydat... a ten seznam je nekonečně dlouhý. A řekli jsme si, že se s vámi podělíme o tipy na levné destinace po celém světě, protože přestože se jedná o levné krajiny, rozhodně nebudete ochuzeni o zážitky, ba naopak! 

Nezapomeňte, že po celém světě můžete cestovat za benefity. Jak na to? Přečtěte si, jak můžete uplatnit benefity na cestování.


Kam vyrazit na dovolenou autem? Tipy na cestování po vlastní ose.

8 minut čtení 23.09.2023 Evropa

Stále je velmi populární variantou vyrazit na dovolenou autem. Kromě velkého zážitku a dobrodružství vám tato forma dovolené přináší také velký komfort a flexibilitu. I v cílové destinaci zůstanete stále mobilní a nemáte žádné omezení v tom, co vše si s sebou na dovolenou dovezete. Kam všude je možné se autem vydat? Jaké pro vás máme tipy pro jednotlivé země? A kam by vás možná nenapadlo vycestovat k moři? To vše se dozvíte v dnešním článku.


Riga jako destinace pro krátký výlet za benefity

5 minut čtení 14.09.2023 Evropa

Pokud už vám pomalu dochází nápady měst vhodných pro krátký eurovíkend, dnes tu pro vás máme jedno takové, které by vás možná jen tak nenapadlo. Tentokrát se totiž podíváme do hlavního města Lotyšska, Rigy. Proč zrovna Riga? Co vám tato malá metropole může nabídnout? Jak se sem dostat a kolik dní tu strávit? To vše se dozvíte v dnešním článku.


  • 1 - 5 z 10 článků