Kam vyrazit na dovolenou autem? Tipy na cestování po vlastní ose.

8 minut čtení 23.09.2023 Letní tipy

Stále je velmi populární variantou vyrazit na dovolenou autem. Kromě velkého zážitku a dobrodružství vám tato forma dovolené přináší také velký komfort a flexibilitu. I v cílové destinaci zůstanete stále mobilní a nemáte žádné omezení v tom, co vše si s sebou na dovolenou dovezete. Kam všude je možné se autem vydat? Jaké pro vás máme tipy pro jednotlivé země? A kam by vás možná nenapadlo vycestovat k moři? To vše se dozvíte v dnešním článku.


5 tipů na netradiční destinace u moře

4 minuty čtení 04.07.2023 Letní tipy

Chcete letos k moři, ale nelákají vás přeplněné komerční pláže? Podívejte se na netradiční místa v článku, která by vás možná ani nenapadla, jako vhodná destinace k moři. A že moře v blízkosti ČR není jen Chorvatsko či Itálie? Přesvědčte se sami!


5 nejlepších hotelů v Česku pro cyklodovolenou

5 minut čtení 09.06.2023 Letní tipy

Čím dál populárnější je trávit léto aktivně a v Česku. Proto vám dnes nabízíme hned 5 tipů na hotely v Česku, které leží v blízkosti oblíbených cyklistických tras. Ve všech hotelech našeho výběru bez potíží uložíte svá kola v kolárně a navíc u některých z nich budete mít i možnost si kolo zapůjčit. Tak jdeme na to!


6 míst kam jít v Praze na houby

6 minut čtení 31.08.2022 Letní tipy

Po parném létě konečně spadlo několik dešťových kapek a mohli bychom se možná dočkat houbové úrody. Jistě má každý svá oblíbená místa, kde zaručeně vždy nalezne bohatou nadílku. Kde ale naplnit košík houbami v Praze? Na to se podíváme v dnešním článku.