6 míst kam jít v Praze na houby

6 minut čtení 31.08.2022 Česko

Po parném létě konečně spadlo několik dešťových kapek a mohli bychom se možná dočkat houbové úrody. Jistě má každý svá oblíbená místa, kde zaručeně vždy nalezne bohatou nadílku. Kde ale naplnit košík houbami v Praze? Na to se podíváme v dnešním článku.


8 netradičních lokací ubytování, kde si nabijete i své auto

8 minut čtení 08.08.2022 Česko

České hotely válí, co se týče připravenosti na elektromobilitu. Koukněte na seznam těch nejzajímavějších míst, kde si společně s nabytím relaxu a pohody můžete nabít své auto. Některá místa vás možná překvapí, protože hotely nabízející službu dobíjení elektromobilů jsou jak na horách mezi vinicemi i v zámeckém komplexu. Stačí si vybrat a vyrazit na cesty.


9 míst v ČR jako stvořených pro žádost o ruku

8 minut čtení 26.04.2022 Česko

Máte v plánu položit tu největší otázku v životě? Máme pro vás tipy na 9 romantických míst v Česku, kde vám vaše druhá polovička určitě řekne ano. Jste milovníky kaňonů, alpských jezer nebo spíš holdujete bohaté kultuře a historii českých zámků a hradů? Každý si najde to své. A pamatujte: "Když ji miluješ, není co řešit." 


6 zimních výletů na horách s kočárkem

6 minut čtení 17.01.2022 Česko

Kam vyrazit s těmi nejmenšími za horským dobrodružstvím? Máme pro vás šest tipů na horské výlety, kam můžete pohodlně vzít kočárek. Krkonoše, Jeseníky i Šumava skýtají opravdu krásná a příjemně dostupná místa. Využijte tyto tipy a jeďte na rodinnou dovolenou i v zimě.


Vánoční procházka Prahou

2 minuty čtení 08.12.2021 Česko

Vánoční trhy jsou letos sice zavřené, ale legendární vánoční stromek na Staroměstském náměstí stojí a svítí, a tak není důvod se letos o romantickou procházku vánoční Prahou ošidit. Teple se oblečte a vyrážíme! Projdeme se kolem stromku, těmi nejkrásnějšími pražskými uličkami a uvidíme i Pražské Jezulátko.



  • 16 - 20 z 21 článků