8 netradičních lokací ubytování, kde si nabijete i své auto

České hotely válí, co se týče připravenosti na elektromobilitu. Koukněte na seznam těch nejzajímavějších míst, kde si společně s nabytím relaxu a pohody můžete nabít své auto. Některá místa vás možná překvapí, protože hotely nabízející službu dobíjení elektromobilů jsou jak na horách mezi vinicemi i v zámeckém komplexu. Stačí si vybrat a vyrazit na cesty.

Na statku - Dvůr Perlová voda

Tento krásný statek s vyhlášenou restaurací, minipivovarem a wellness najdete na úpatí Českého středohoří. Je to ideální místo pro relax, firemní akce i svatby nebo rodinné sešlosti. Dobíjení elektroaut: před hotelem jsou na zdi stojany Tesla Destination Charger, Typ 2 (Mennekes) od Tesly a dva stojany Porsche Destination Charger typu 2 (Mennekes). Nabíječky jsou volně přístupné veřejnosti a najdete je také na online dostupné mapě dobíjecích míst.

Dvůr Perlová voda - Kostelec nad Ohří (Mapa nabíjecího místa)

zdroj obrazku: perlovavoda.cz

Ve mlýně - Mlýn Krkavec

Malý penzion na samotě u lesa a vody, to je Mlýn Krkavec. Ideální na rodinné výlety na kolech nebo kánoích po řece Nežárka. Jižní Čechy vás ohromí svým klidem a rozmanitou přírodou. Nabíječka na elektromobily: Penzion má svou vlastní elektrárnu o výkonu 37 kW a k dispozici je i v noci nabíječka Mennekes Typ 2. 

Mlýn Krkavec - Veselí nad Lužnicí (Mapa nabíjecího místa)

zdroj obrázku: mapy.cz

Na horách - Pytloun Wellness Hotel Harrachov

Kvalitní ubytování s výhledem na Čertovu horu. Tento hotel skýtá nejen krásné pokoje, ale také nové wellness centrum s venkovní vířivkou až pro 10 osob. Ideální na víkendový relax s kamarády nebo rodinou. A chcete-li dorazit se svým elektromobilem, hotel nabízí veřejnou nabíjecí stanici se střeženým parkovištěm u hotelu. Komfortní dovolená se vším všudy.

Na horách - Harrachov Ryžoviště (Mapa nabíjecího místa)

zdoj obrázku: geovita.cz

V lese - Hotel Ostrov

Moderní hotel uprostřed lesa Českosaského Švýcarska, kde dávají lišky dobrou noc. Dokonce zde není signál žádného mobilního operátora. Pro spojení s okolním světem mohou hosté použít vysokorychlostní internet, který je dostupný v celém areálu hotelu. Toto místo nabízí jak skvělou restauraci, tak wellness centrum. Pouze pro své hotelové hosty objekt poskytuje dobití elektromobilů přímo v areálu hotelu

Hotel Ostrov - Tisá (Mapa nabíjecího místa)

zdroj obrázku: ceskesvycarsko.cz

U golfového hřiště - Grund Resort Golf & Ski

Výjezd na víkendový pobyt s golfem a v luxusním prostředí? V nabídce Grund Resort Golf & Ski je relax s výhledem do přírody, prvotřídní golfové hřiště a dokonce i skvěle vybavený vnitřní i vnější dětský koutek. Resort nabízí také veřejnou dobíjecí stanici, kam jezdí dobít své elektromobily i lidé z okolí. Toto ubytování určitě stojí za návštěvu.

Grund Resort Golf & Ski - Mladé Buky (Mapa nabíjecího místa)

zdroj obrázku: booking.com

Mezi vinicemi - Boutique hotel Tanzberg

Jedinečný hotel v Mikulově s historickým nádechem, vlastní vinicí a prvotřídní restaurací. Svým zákazníkům vychází ve všem vstříc včetně Wifi připojení zdarma a právě i dobití vašeho elektroautomobilu, které umožňují pouze svým hotelovým hostům.

Boutique hotel Tanzberg - Mikulov (Mapa nabíjecího místa)

zdroj obrázku: planetofhotels.com

Na zámku - Zámek Valeč

Zámecký hotýlek Valeč na Vysočině nabízí ubytování jak v historických, tak v čistě moderních pokojích. Určitě vás nadchne místní restaurace, wellness centrum i romantické zámecké salónky, kde se často odehrávají svatby a firemní párty. Zajímavé je, že celý komplex je propojený podzemními chodbami, které usnadňují pohodlný pohyb po hotelu ubytovaným hostům. Dobíječku pro vaše elektroauto naleznete přímo v zámeckém komplexu, takže budete moct vyrážet v klidu na výlety po celém okolí. 

Zámek Valeč - Valeč (Mapa nabíjecího místa)

zdroj obrázku: hotel-valec.cz

Mezi skalami - Penzion Na Stodolci 

Penzion Na Stodolci se nachází u Národního parku "České Švýcarsko". Stojí na samém rozhraní chráněné oblasti Lužických hor a Labských pískovců na kraji Šluknovského výběžku v malebné jižní části obce Dolní Chřibská plné roubených chalup, začínajících hlubokých lesů a pískovcových skal. Pro svou romantickou atmosféru je vyhledávaným místem nejen pro zamilované páry, ale také pro firemní klientelu. Veřejná dobíjecí stanice pro elektroauta je umístěná pár stovek metrů od penzionu Na Stodolci, jehož součástí je i restaurace, kterou upřímně doporučujeme. 

Penzion Na Stodolci - Dolní Chřibská (Mapa nabíjecího místa)

zdroj obrázku: nastodolci.cz

Poslední tip: Využijte na víkendový pobyt benefitní body

Dostáváte-li od zaměstnavatele navíc k výplatě benefity pro využití na volnočasové aktivity, můžete jimi zaplatit jakýkoliv pobyt po celém světě. Stačí nám dát vědět, který pobyt by se vám líbil, v jakém termínu a my vám zprostředkujeme platbu benefitními body z vašeho benefitního účtu. 

Za tým eHotel.cz přejeme spoustu šťasně najetých kilometrů a klidné prázdninové dny,

Miriam z eHotel.cz