Save 300 CZK on orders over 3,000 CZK with code LETO300 | 500 CZK over 5,000 CZK with LETO500 | 700 CZK over 7,000 CZK with LETO700 Reservation

Penzion HEMPL

3,0

Penzion HEMPL | Bořetice

Pay with Benefits

Pay with Benefits
Edenred Benefit Plus Benefity Pluxee eBenefity
calendar icon
Rooms 1
1. room
Select the number of persons and click the Search button.

Amenities

Rooms

Child´s bed
Wireless internet
Hotel textiles
Fridge
Microwave oven
Non-smoking area
Scenic view
Type of accommodation
Curtains
Free toiletries
Shared kitchen
Freezer
Oven
Dishwasher
Size of the room
Bed types
Bed size
Number of bedrooms
Number of rooms
Kettle

Hotel

Wireless internet
Parking
Conference/public room
Tennis court - outdoor
Beerhouse
Pizzeria
Restaurant
Wine cellar
Massages
Steam sauna
Sauna
Wellness/spa

Catering

Surroundings

Aquapark
Bus stop
Children's playground
Train station

Reviews

3,0

0 reviews

Conditions

Arrival possible from

Departure until

The accommodation price includes a tourist fee

About the Hotel

Penzion HEMPL***

Bořetice 533

69108 Břeclav Bořetice

Write to Us

Ubytování v areálu vinných sklepů Kraví hora Bořetice. Penzion se nachází přímo nad vinným sklepem v prvním podlaží a v podkroví. Celkem lze připravit 15 lůžek. Pro nocleh nabízí třílůžkový, čtyřlůžkový a osmilůžkový pokoj. Pokoje mají možnost přistýlky.

Pro ubytované hosty jsou připraveny dvě oddělené koupelny a v přízemí plně vybavená kuchyň a společenská místnost s televizí a hifi věží. V kuchyňském koutě je umístěn i mini bar s nealko nápoji, alkoholickými nápoji, výčepem, který lze po domluvě propůjčit. Součástí penzionu je také úschovna kol, udírna, gril a venkovní posezení. Dále možnost bezplatného připojení k internetu pomocí wifi. V blízkosti objektu se nachází tenisové kurty, fotbalové hřiště,restaurace a koupaliště(3 km).

About rooms

První podlaží: Pokoj č.1: Pokoj je vybaven čtyřmi lůžky, odkládacími policemi, věšákem a individuálně ovládaným topidlem. Pokoj č.2: Pokoj je vybaven třemi lůžky , skříní, stolkem a individuálně ovládaným topidlem.

Podkroví: Pokoj č.3: Pokoj se nachází v podkroví a je v něm umístěno osum lůžek a dále možnost dvou přistýlek. Je vybaven odkládacími policemi a individuálně ovládaným topidlem.

Sociální zařízení je umístěno v prvním podlaží. Je vybaveno umyvadlem, sprchou, WC a je rozdělené pro dámy a pány.

Food and beverage

Menu č.1 v ceně 590,- Kč(skupinka do 8 osob – fix – 4200 Kč/skupinku) ř ízená degustace vín našeho vinařství studená večeře formou švédského stolu ( uzeninové a sýrové mísy,chlebíčky, pečivo) káva, čaj, nealko – na vyžádání neomezená konzumace jakostního vína doba návštěvy 6 hod, po dohodě možnost prodloužení

Menu č.2 v ceně 590,- Kč(skupinka do 8 osob – fix – 4200 Kč/skupinku) řízená degustace vín našeho vinařství teplá večeře ( dle domluvy – pečené kuře, pečené žebro, vepřové koleno s křenem) pečivo, zelenina káva, čaj, nealko – na vyžádání neomezená konzumace jakostního vína, doba návštěvy 6 hod, po dohodě možnost prodloužení

Menu č.3 v ceně 690,- Kč(skupinka do 8 osob – fix – 4550 Kč/skupinku) řízená degustace vín našeho vinařství teplá večeře ( dle domluvy – pečené kuře, pečené žebro, vepřové koleno s křenem) pečivo, zelenina studená večeře formou švédského stolu ( uzeninové a sýrové mísy, chlebíčky, pečivo) káva, čaj, nealko – na vyžádání neomezená konzumace jakostního vína, doba návštěvy 6 hod, po dohodě možnost prodloužení

Menu č.4 Udírna v ceně 740,- Kč - připravujeme pouze pro 10 osob a více - řízená degustace vín našeho vinařství teplá večeře z udírny ( moravské uzené, špek, kuře, klobása) pečivo studená večeře formou švédského stolu ( uzeninové a sýrové mísy,chlebíčky, pečivo) káva, čaj, nealko – na vyžádání neomezená konzumace jakostního vína, doba návštěvy 6 hod, po dohodě možnost prodloužení


Reception opening hours

dle telefonické dohody

More information

Vinařství HEMPL

Vinařství zpracovává pro výrobu přívlastkových a jakostních vín hrozny výhradně vlastní produkce a ročně vyprodukuje okolo pěti až patnácti tisíc lahví vín.Pro výrobu sudových vín používáme hrozny od našich stálých dodavatelů.

Při zpracování hroznů dodržujeme tradiční technologické postupy našich předků, obohacené našemi novými zkušenostmi. Sklízení hroznů provádíme postupně dle potřebné vyzrálosti daných odrůd a to ručně do málo objemových přepravek, aby nedošlo k poškození hroznů před dalším zpracováním. Při zpracovávání hroznů se snažíme používat výhradně prostředky z přírodních zdrojů.

V roce 2009 jsme technologii rožšířili o řízené kvašení a křemelinovou filtraci. Technologie řízeného kvašení nám umožňuje regulovat teplotu při kvašení bílých moštů a tím v nich udržet více aromatických látek. U vín s vysokou cukernatostí docílit ochlazením moštu zastavení kvašení a tím v přívlastkových vínech zanechat požadovaný zbytkový cukr.

Vína jsou filtrována křemelinovou filtrací. Tato technologie umožňující čistění vín, je velice šetrná a při samotné filtraci nedochází k ovlivnění barvy, vůně či chuti vína.

K Vám se poté dostávají jedinečná vína s originálním původem a vlastním rukopisem vinaře.