Dům U Tří Havranů

1 minuta čtení 23.04.2015 Hotely

Penzion U Tří Havranů se nachází přímo v historickém centru města Český Krumlov při hlavním vstupu do areálu Státního hradu a zámku Český Krumlov u Červené brány.

V tomto domě, jehož stavební vývoj sahá hluboko do středověku (počátky zděného jádra pocházejí ze 14. století), se nacházela zámecká lékárna. Průčelí domu jsou renesanční se sgrafitovým členěním z roku 1556. Dalšími zajímavými architektonickými prvky jsou výtvarně náročná tesaná raně renesanční ostění oken s nadokenními římsami.

Přijeďte obdivovat historické památky Českého Krumlova, které byly zapsány na seznam UNESCO. Vraťte se do historie a navštivte oblíbené Slavnosti pětilisté růže a v dobovém kostýmu zažijte návrat do historie města Český Krumlov.

Kulturní nabídka v Českém Krumlově je každoročně velice bohatá, řada festivalů v Českém Krumlově si již našla místo v kulturním kalendáři mnoha návštěvníků. Mezi nejvýznamnější patří Mezinárodní hudební festival, Festival staré hudby nebo Jazz na konci léta. Rovněž zajímavým zážitkem je návštěva Otáčivého hlediště v zahradách českokrumlovského zámku, kde se každé léto konají divadelní představení pod širým nebem.

Ubytujte se v centru Českého Krumlova v našich Zámeckých apartmá, jejichž poloha Vám zajistí být přímo v centru dění.

Penzion u Tří Havranů je rovněž jako stvořený pro uskutečnění svatebních pobytů s nabídkou svatebního apartmá. Nebo přijeďte do Českého Krumlova jen tak strávit romantický víkend, který ubytování přímo v centru – v srdci Českého Krumlova v našem pensionu Váš zážitek jen umocní.


Hotel Farma Vysoká

1 minuta čtení 23.04.2015 Hotely

Koňská farma Vysoká se nachází v malebné podhorské oblasti města Chrastavy, asi 10 km od Liberce, směrem na Děčín. Svou unikátní polohou je právem nazývána “Nebeskou pastvinou“. Nejen pro koňáky je zde k dispozici hotel, restaurace či ustájení. Vedle pohoštění a ubytování můžete hotel a farmu využít pro firemní večírky, oslavy narozenin, svatební hostiny, firemní akce, sportovní soustředění či školení.

Hotel

Kapacita ubytování: 2 jednolůžkové pokoje, 13 dvoulůžkových pokojů, 7 přistýlek pro 1 až 2 osoby, 1 apartmán pro 2 až 4 osoby. Cena od 630 Kč za osobu a noc.

Restaurace

Zažijte ojedinělý zážitek při výhledu na parkurový výcvik přímo z restaurace do kryté haly z jedné strany stolu a na venkovní jízdárnu s pohledem na Ještěd ze strany druhé.


Hotel Antonie - nevšední zážitek!

1 minuta čtení 13.04.2015 Hotely

Komplex je ojedinělý, co do šíře nabízených služeb, a to, jak pro hotelové – bydlící, tak pro nebydlící hosty. Zároveň je koncipován, jako komorní zařízení s ubytovací kapacitou pouhých 46 osob ve dvoulůžkových pokojích. Hotel bohatě splňuje mezinárodní klasifikaci **** superior standardu.

V ceně ubytování je zahrnuta bohatá snídaně, whirpool, vnitřní bazén, venkovní eko jezírko nebo vstup na tenisové kurty. Hotel myslí i na Vaše děti, takže zapůjčení dětské postýlky je samozřejmostí.

Ubytování můžete rezervovat zde.


Horský penzion Seidl - tak vyšperkovaný penzion nikde jinde nemají!

1 minuta čtení 13.04.2015 Hotely

Horský pension SEIDL *** leží v krásném horském prostředí klidné části centra Špindlerova Mlýna – nejnavštěvova­nějšího střediska Krkonoš.

Okna penzionu nabízí výhledy přímo na okolní hory vysoké kolem 1300 m n.m. Má ideální polohu pro dovolenou v kteroukoli roční dobu.

V zimě budete mít odsud jako na dlani sjezdové areály ve Svatém Petru či 150m od nás vzdálený Medvědín. V létě se vyplatí vzít s sebou kolo nebo dobré boty. Nedlouhou pěší túrou lze odsud vystoupat například až na nejvyšší horu Čech Sněžku nebo k pramenům Labe.

Pohodlnějším milovníkům kola mohou ušetřit šlapání do kopců místní lanové dráhy. Nedaleko odsud se nachází známá krkonošská historická města Vrchlabí a Jilemnice.

Pension na Vás již od počátku dýchne svou pohodovou rodinnou atmosférou. Brzy se v jeho útulném a pohodlném prostředí budete cítit jako doma. Přijďte pobejt!

Horský pension SEIDL*** je členem Sdružení Zdravé a pohostinné Krkonoše (ZPK). Po předchozí domluvě Vám rádi poradíme s plánováním Vaší dovolené.

Rodina Klanicových se těší na Vaši návštěvu. Ubytování si můžete zarezervovat zde.



  • 46 - 50 z 62 článků