7 destinací pro neobyčejné lyžařské zážitky

5 minut čtení 06.12.2023 Sport

S přicházející sněhovou nadílkou i u nás v ehotelu začínáme myslet na zimní radovánky. Kromě bruslení na zamrzlých rybnících a sáňkování na zasněžených kopcích je oblíbenou zimní aktivitou lyžování. A právě na to si dnes posvítíme. Kam jet za pořádnou lyžovačkou a zažít tak mimo jiné i neobyčejný zážitek? I to se dočtete v dnešním článku.


5 nejlepších hotelů v Česku pro cyklodovolenou

5 minut čtení 09.06.2023 Sport

Čím dál populárnější je trávit léto aktivně a v Česku. Proto vám dnes nabízíme hned 5 tipů na hotely v Česku, které leží v blízkosti oblíbených cyklistických tras. Ve všech hotelech našeho výběru bez potíží uložíte svá kola v kolárně a navíc u některých z nich budete mít i možnost si kolo zapůjčit. Tak jdeme na to!


4+5 tipů, jak se perfektně připravit na hory

6 minut čtení 21.12.2022 Sport

V dnešním článku jsme si pro vás připravili malý manuál na to, jak se připravit na lyžařskou výpravu do hor. Dozvíte se, co všechno si s sebou sbalit a také co všechno udělat před cestou, abyste byli na cestu opravdu dobře připraveni a nic vás nezaskočilo. Tady je našich 4+5 tipů na perfektní lyžařský zážitek!


Pěšky přes Krkonoše tam a zpět! 6 tipů na trasy po Krkonoších

6 minut čtení 11.06.2021 Sport

Krkonoše jsou turisticky proslulé svými nádhernými vodopády,  které jsme vám představili již v článku 8 nejkrásnějších vodopádů ČR, který si stále můžete na našem blogu přečíst. Dnes si ale ukážeme krkonošské pěší stezky, které vás provedou krásami KrkonošPoradíme vám, které jsou vhodné pro děti a rodiny s kočárky a které zase pro odvážné turistické nadšence.

 


S ocelotkou Lucinkou na kolech

4 minuty čtení 15.06.2018 Sport

Blíží se prodloužený červencový víkend a my usilovně přemýšleli nad tím, jak jej aktivně využít s našimi malými sportovci. Na nápady jsme se ptali ocelotky Lucinky. Ta nám poradila vzít děti na kola. A kam? Říkala, že jí se nejvíce líbí na jihu Moravy, nebo v okolí Třeboně. Pokud je léto opravdu parné, vydává se do jižních Čech, kde se před jízdou "smočí" v Lipenské přehradě. 

 


  • 1 - 5 z 43 článků