NOVINKA: Obleťte svět za benefity!

Že neexistuje dovolená snů za zaměstnanecké benefity? Existuje! Díky eHotelu si ji navíc můžete naplánovat podle svých představ od A do Z, a to kompletně za vaše benefity! V tomto článku vám prozradíme, jak si takovou dovolenou snů zařídit a jak si za benefity dokonce pořídit letenku do své oblíbené destinace. Jste zvědaví? Čtěte dál.

 

Jak podle Vás vypadá dovolená snů? U moře na pláži, chytat ryby na lodi, sportovat na horách, nebo dokonce brouzdat po velkoměstě? Tak to jste na správném místě. Na www.ehotel.cz/letenky si nově můžete za své benefity k ubytování pořídit i letenky od Kiwi.com a podívat se na své vysněné místo.

Pokud jste jako Kryštof Kolumbus, který svou zvědavostí objevoval svět, můžete se podívat na tuto novinku, kterou si pro Vás ehotel.cz ve spolupráci s Kiwi.com připravil. K poukazu na ubytování máte rovnou možnost uložit si své benefity také na poukaz letenek a vyrazit na parádní dovolenou. Platnost poukazu bude trvat po dobu 12 měsíců – zatím si můžete pořádně promyslet, kam budete cestovat.

My z této spolupráce máme obrovskou radost a ještě více se těšíme, až nám budete posílat fotky a zážitky ze svých výletů! Kam vyrazíte? Barcelona, Paříž, Londýn nebo třeba Dubaj?

 

Malý tip na závěr: Zkontrolujte si platnost svých pasů a pak už můžete vyrazit kamkoliv!

 

Tereza z eHotel.cz