Dovolená v Karlovarském kraji aneb co zde rozhodně nevynechat!

Přemýšlíte, kam letos vyrazíte? Nemusíte ani jezdit daleko, abyste objevili malý kus ráje. Stačí jet na západ Čech do Karlovarského kraje, světově proslulého svým lázeňstvím a přírodními léčivými prameny. Místní lázeňská místa jsou také ideálním startovacím bodem pro výlety do okolí plného přírodních a kulturních zajímavostí.

VERZE-1-1_1


5 tipů na netypické valentýnské destinace

4 minuty čtení 25.01.2024 Romantika Evropa

Chcete vyrazit na romantický výlet, ale zároveň se vyhnout davům v Paříži, Benátkách či Veroně? Ať už jste dobrodružný pár, romantické duše, nebo jen toužíte po malebném úniku do zahraničí, inspirujte se naším výběrem netypických valentýnských destinací. Představíme vám jak vzdálenější místa, tak i ty blízko českých hranic, která vás okouzlí svými romantickými uličkami či krásnými výhledy.


ZAMĚSTNANECKÉ BENEFITY v roce 2024: Na co se připravit?

2 minuty čtení 21.12.2023 O benefitech

Nadcházející rok s sebou přinese nemálo změn a jednou z nich budou změny v zaměstnaneckých benefitech. Z našeho červnového průzkumu vyplývá, že téměř 60 % lidí, kteří v práci benefity dostávají, své body využívají právě na dovolenou. Přinášíme proto stručné a přehledné informace o tom, jak to s cestováním za benefitní body v roce 2024 bude. 


Na www.ehotel.cz můžete za benefity procestovat celý svět!


7 destinací pro neobyčejné lyžařské zážitky

5 minut čtení 06.12.2023 Sport Zimní tipy

S přicházející sněhovou nadílkou i u nás v ehotelu začínáme myslet na zimní radovánky. Kromě bruslení na zamrzlých rybnících a sáňkování na zasněžených kopcích je oblíbenou zimní aktivitou lyžování. A právě na to si dnes posvítíme. Kam jet za pořádnou lyžovačkou a zažít tak mimo jiné i neobyčejný zážitek? I to se dočtete v dnešním článku.


INSPIRACE: Levné destinace pro příští dovolenou

Přiznejte se, kdo už plánuje dovolenou na další rok? My v ehotel.cz totiž máme seznam destinací, do kterých bychom se chtěli vydat... a ten seznam je nekonečně dlouhý. A řekli jsme si, že se s vámi podělíme o tipy na levné destinace po celém světě, protože přestože se jedná o levné krajiny, rozhodně nebudete ochuzeni o zážitky, ba naopak! 

Nezapomeňte, že po celém světě můžete cestovat za benefity. Jak na to? Přečtěte si, jak můžete uplatnit benefity na cestování.


  • 1 - 5 z 373 článků