Penzion HEMPL

3,0

Penzion HEMPL | Bořetice

Zaplaťte benefity

Platba benefity
Edenred Benefit Plus Benefity Pluxee eBenefity
calendar icon
Pokojů 1
1. pokoj
Vyberte počet osob a klikněte na tlačítko Hledat.

Vybavení

Pokoje

Postýlka
Bezdrátový internet
Hotelový textil
Lednice
Mikrovlnná trouba
Nekuřácké prostředí
Výhled
Typ ubytování
Závěsy
Toaletní potřeby zdarma
Společná kuchyň
Mrazák
Trouba
Myčka
Rozloha místnosti
Typy postelí
Velikost postele
Počet ložnic
Počet místností
Rychlovarná konvice

Hotel

Bezdrátový internet
Parkoviště
Konferenční/společenská místnost
Tenisový kurt - venkovní
Pivnice
Pizzerie
Restaurace
Vinný sklípek
Masáže
Parní sauna
Sauna
Wellness/lázně

Stravování

Okolí

Aquapark
Autobusová zastávka
Dětské hřiště
Vlaková zastávka

Recenze

3,0

0 recenzí

Podmínky

Příjezd možný od

Odjezd do

Cena pobytu zahrnuje turistický poplatek

O hotelu

Penzion HEMPL***

Bořetice 533

69108 Břeclav Bořetice

Napište nám

Ubytování v areálu vinných sklepů Kraví hora Bořetice. Penzion se nachází přímo nad vinným sklepem v prvním podlaží a v podkroví. Celkem lze připravit 15 lůžek. Pro nocleh nabízí třílůžkový, čtyřlůžkový a osmilůžkový pokoj. Pokoje mají možnost přistýlky.

Pro ubytované hosty jsou připraveny dvě oddělené koupelny a v přízemí plně vybavená kuchyň a společenská místnost s televizí a hifi věží. V kuchyňském koutě je umístěn i mini bar s nealko nápoji, alkoholickými nápoji, výčepem, který lze po domluvě propůjčit. Součástí penzionu je také úschovna kol, udírna, gril a venkovní posezení. Dále možnost bezplatného připojení k internetu pomocí wifi. V blízkosti objektu se nachází tenisové kurty, fotbalové hřiště,restaurace a koupaliště(3 km).

O pokojích

První podlaží: Pokoj č.1: Pokoj je vybaven čtyřmi lůžky, odkládacími policemi, věšákem a individuálně ovládaným topidlem. Pokoj č.2: Pokoj je vybaven třemi lůžky , skříní, stolkem a individuálně ovládaným topidlem.

Podkroví: Pokoj č.3: Pokoj se nachází v podkroví a je v něm umístěno osum lůžek a dále možnost dvou přistýlek. Je vybaven odkládacími policemi a individuálně ovládaným topidlem.

Sociální zařízení je umístěno v prvním podlaží. Je vybaveno umyvadlem, sprchou, WC a je rozdělené pro dámy a pány.

Občerstvení

Menu č.1 v ceně 590,- Kč(skupinka do 8 osob – fix – 4200 Kč/skupinku) ř ízená degustace vín našeho vinařství studená večeře formou švédského stolu ( uzeninové a sýrové mísy,chlebíčky, pečivo) káva, čaj, nealko – na vyžádání neomezená konzumace jakostního vína doba návštěvy 6 hod, po dohodě možnost prodloužení

Menu č.2 v ceně 590,- Kč(skupinka do 8 osob – fix – 4200 Kč/skupinku) řízená degustace vín našeho vinařství teplá večeře ( dle domluvy – pečené kuře, pečené žebro, vepřové koleno s křenem) pečivo, zelenina káva, čaj, nealko – na vyžádání neomezená konzumace jakostního vína, doba návštěvy 6 hod, po dohodě možnost prodloužení

Menu č.3 v ceně 690,- Kč(skupinka do 8 osob – fix – 4550 Kč/skupinku) řízená degustace vín našeho vinařství teplá večeře ( dle domluvy – pečené kuře, pečené žebro, vepřové koleno s křenem) pečivo, zelenina studená večeře formou švédského stolu ( uzeninové a sýrové mísy, chlebíčky, pečivo) káva, čaj, nealko – na vyžádání neomezená konzumace jakostního vína, doba návštěvy 6 hod, po dohodě možnost prodloužení

Menu č.4 Udírna v ceně 740,- Kč - připravujeme pouze pro 10 osob a více - řízená degustace vín našeho vinařství teplá večeře z udírny ( moravské uzené, špek, kuře, klobása) pečivo studená večeře formou švédského stolu ( uzeninové a sýrové mísy,chlebíčky, pečivo) káva, čaj, nealko – na vyžádání neomezená konzumace jakostního vína, doba návštěvy 6 hod, po dohodě možnost prodloužení


Provozní doba recepce

dle telefonické dohody

Další informace

Vinařství HEMPL

Vinařství zpracovává pro výrobu přívlastkových a jakostních vín hrozny výhradně vlastní produkce a ročně vyprodukuje okolo pěti až patnácti tisíc lahví vín.Pro výrobu sudových vín používáme hrozny od našich stálých dodavatelů.

Při zpracování hroznů dodržujeme tradiční technologické postupy našich předků, obohacené našemi novými zkušenostmi. Sklízení hroznů provádíme postupně dle potřebné vyzrálosti daných odrůd a to ručně do málo objemových přepravek, aby nedošlo k poškození hroznů před dalším zpracováním. Při zpracovávání hroznů se snažíme používat výhradně prostředky z přírodních zdrojů.

V roce 2009 jsme technologii rožšířili o řízené kvašení a křemelinovou filtraci. Technologie řízeného kvašení nám umožňuje regulovat teplotu při kvašení bílých moštů a tím v nich udržet více aromatických látek. U vín s vysokou cukernatostí docílit ochlazením moštu zastavení kvašení a tím v přívlastkových vínech zanechat požadovaný zbytkový cukr.

Vína jsou filtrována křemelinovou filtrací. Tato technologie umožňující čistění vín, je velice šetrná a při samotné filtraci nedochází k ovlivnění barvy, vůně či chuti vína.

K Vám se poté dostávají jedinečná vína s originálním původem a vlastním rukopisem vinaře.