Konec sezóny na Krušlovském včelíně

Přijeďte si prohlédnout včelí království!

Včelař a řezbář Josef Mach zasvětil včelařství celý svůj život a v Krušlově na Strakonicku vytvořil unikátní dílo lidové tvořivosti. Včelín je postaven z několika druhů dřeva, malovaný barvami a pyšní se interiérem s řezbářskou výzdobou. I když včelín oficiálně není památkou, má bezpochyby velkou kulturní hodnotu, kterou je nutné chránit.

Ukončení sezony na včelíně proběhne 2. listopadu 2014 a těšit se můžete na řemeslné stánky, divadlo pro děti, hudbu, čajovnu, bazárek, výtvarnou dílničku, prohlídku včelína, občerstvení i oheň.

Kde se můžete ubytovat:
Ubytovat se můžete nedaleko Krušlova v Písku v hotelu Bílá růže. Spokojeni jistě budete i v hotelu Art. Příjemné ubytování pro Vás nabízí také rekreační středisko KOKY Šimanov nedaleko Strakonic.

Proč eHotel.cz?
U nás máte výběr ubytování po celé České republice na jednom místě! Nemusíte nic hledat, nikam volat a během pár minut si můžete rezervovat ubytování z pohodlí Vašeho domova. Vše samozřejmě s garancí nejnižších cen a bez poplatků. Potvrzení rezervace dostanete ihned a můžete se začít těšit!

Fotografie poskytl pan Daniel Havlík: http://www.kruslovskyvcelin.cz/