5 tipů na netypické valentýnské destinace

4 minuty čtení 25.01.2024 Romantika

Chcete vyrazit na romantický výlet, ale zároveň se vyhnout davům v Paříži, Benátkách či Veroně? Ať už jste dobrodružný pár, romantické duše, nebo jen toužíte po malebném úniku do zahraničí, inspirujte se naším výběrem netypických valentýnských destinací. Představíme vám jak vzdálenější místa, tak i ty blízko českých hranic, která vás okouzlí svými romantickými uličkami či krásnými výhledy.


Unikáty mezi wellness v ČR aneb kam tento rok určitě musíte!

7 minut čtení 14.08.2023 Romantika

Letošní léto nás přímo uprostřed překvapilo podzimním počasím, které z nás všech vysálo energii a nejlíp se měli ti, kdo ještě neuklidili jarní kabátky! Proto jsme si v eHotel.cz řekli, že rozhodně není na místě vyčkávat s inspirací na wellness hotely a resorty, které nám (a vám) v pochmurném počasí zvednou náladu. A když nám v kalendáři zasvítilo, že je 15. srpna dokonce den relaxace, bylo jasno…


9 míst v ČR jako stvořených pro žádost o ruku

8 minut čtení 26.04.2022 Romantika

Máte v plánu položit tu největší otázku v životě? Máme pro vás tipy na 9 romantických míst v Česku, kde vám vaše druhá polovička určitě řekne ano. Jste milovníky kaňonů, alpských jezer nebo spíš holdujete bohaté kultuře a historii českých zámků a hradů? Každý si najde to své. A pamatujte: "Když ji miluješ, není co řešit." 


Uplatněte své benefity na podzimní wellness!

4 minuty čtení 23.09.2018 Romantika

Krásné babí léto pozvolna střídá pestrobarevný podzim. Příroda září v odstínech zelené, žluté, oranžové a hnědé. Dny se pomalu krátí, noci prodlužují. Na podzim se příroda postupně připravuje na zimu. Připravte se na zimní sezónu i vy, a to  v jednom z našich ojedinělých wellness hotelů. Zažijte wellness pobyt na zrekonstruovaném barokním statku, v lázeňském hotelu, nebo na horách!