20.5.2024 | Romantika | 6 minut čtení

Co za svatební dar dát cestovatelům k svatbě?

Svatební dar je skvělou příležitostí, jak novomanželům udělat radost něčím, co milují. Pokud jsou to vášniví cestovatelé, výběr dárku může být o to zajímavější a inspirativnější. Níže najdete osm tipů na dárky, které zaručeně potěší každého cestovatele.

co-za-svatebni-dar-dat-cestovatelum-k-svatbe

1. Víkendový pobyt v luxusním glampingu

Pro milovníky přírody a netradičního ubytování je víkendový pobyt v glampingu perfektní dárek. Glamping spojuje komfort luxusního ubytování s dobrodružstvím kempování. Novomanželé si mohou užít romantický únik do přírody, relaxaci a zároveň objevování nových míst.

Podívejte se na naše tipy na glamping ubytování po Česku. Článek zde.

2. Poukaz na Kurz vaření exotické kuchyně

Pro páry, které milují ochutnávat nové chutě, může být kurz vaření exotické kuchyně skvělou volbou. Thajská, indická nebo mexická kuchyně nabízí mnoho zajímavých receptů a technik, které mohou obohatit jejich kuchařské dovednosti. Společné vaření je navíc skvělou aktivitou, která stmeluje a přináší nové zážitky.

3. Kurz cestovní fotografie 

Pokud jsou novomanželé nadšenci do fotografie, kurz cestovní fotografie je ideálním dárkem. Naučí se, jak profesionálně zachytit krásy světa, zdokonalí své dovednosti a získají cenné rady od zkušených fotografů. Výsledkem budou úžasné fotografie z jejich cest, které budou moci sdílet s ostatními.

4. Poukaz na letenky

Letenky jsou skvělým způsobem, jak pomoci novomanželům naplánovat jejich další dobrodružství. Poukaz na letenky po Evropě může být úžasným startem do nového života. Mnoho destinací je dnes dostupných za velmi příznivé ceny, a tak mohou díky vašemu dárku objevit nová místa a kultury.

Ke koupi letenek můžete využít i své benefitní body. Kiwi letenky za benefity. 

5. Kvalitní cestovní batohy

Stylové a odolné cestovní batohy jsou nezbytností pro každého cestovatele. Vyberte batohy s dostatečným objemem a praktickými funkcemi, které usnadní jejich cesty. Pokud hledáte batohy vhodné jako příruční zavazadla do letadla, ideální jsou ty s objemem 40 - 60 litrů.

6. Komfortní cestovní doplňky

Při dlouhých cestách může být komfort klíčový. Praktickým dárkem může být například nafukovací polštářek na krk, který se snadno vejde do zavazadla a zajistí pohodlí při cestování. Další možností je spací maska s vtipným nápisem, která zajistí klidný spánek na cestách.

7. Fotoaparát Polaroid

Pro zachycení okamžitých vzpomínek z cest je Polaroid fotoaparát skvělou volbou. Fotografie jsou ihned vytištěny a novomanželé si tak mohou vytvořit jedinečnou sbírku momentů plných emocí. Polaroid fotky mají své kouzlo a mohou se stát součástí jejich cestovního deníku.

8. Stírací mapa světa

Originálním dárkem, který ocení každý cestovatel, je stírací mapa světa. Tento dárek jim umožní sledovat, kde všude již byli a které destinace mají ještě před sebou. Stírací mapa je nejen praktická, ale také krásná dekorace do bytu.

Výběr svatebního dárku pro cestovatele může být zábavný a inspirativní. Ať už se rozhodnete pro praktický dar, zážitkový poukaz nebo něco originálního, jistě uděláte novomanželům velkou radost. Vyberte dárek, který bude odrážet jejich lásku k cestování a pomůže jim vytvořit nové, nezapomenutelné zážitky.

 

Miriam z eHotel.cz