S ocelotkou Lucinkou na kolech

4 minuty čtení 15.06.2018 Sport

Blíží se prodloužený červencový víkend a my usilovně přemýšleli nad tím, jak jej aktivně využít s našimi malými sportovci. Na nápady jsme se ptali ocelotky Lucinky. Ta nám poradila vzít děti na kola. A kam? Říkala, že jí se nejvíce líbí na jihu Moravy, nebo v okolí Třeboně. Pokud je léto opravdu parné, vydává se do jižních Čech, kde se před jízdou "smočí" v Lipenské přehradě. 

 




Bikerský ráj v Rychlebských horách

2 minuty čtení 26.07.2016 Sport

Jezdíte na horském kole a chcete zažít trochu adrenalinu? Vezměte svůj bike a pojeďte na Rychlebské stezky! Špičkově upravené stezky pro horská kola vedou krásnou přírodou Rychlebských hor po úzkých pěšinkách, skrze hluboké lesy, přes brody horských potůčků i kolem obrovských žulových balvanů. Cílem není najet co nejvíce kilometrů, nýbrž užít si rychlou jízdu skrze jedinečnou krajinu.

Rychlebské stezky


Na kole podél Labe

2 minuty čtení 06.07.2016 Sport

Jestli jste už o někdy slyšeli o Labské stezce, potom víte, že se jedná o jednu z nejdelších cyklostezek u nás. I s jednou odbočkou měří celých 430 kilometrů, a to počítáme jen českou stranu. Stezka totiž pokračuje dále až do německých Drážďan, Magdeburku či třeba až do Cuxhavenu, kde Labe definitivně mizí v Severním moři. Cestou vás čeká krásná příroda i zajímavé pamětihodnosti, které opravdu stojí za vidění.

Labská cyklostezka


  • 6 - 10 z 44 článků