Seriál na nadcházející zimní sezónu "České hory nás baví!"

1 minuta čtení 15.12.2015 Sport

Od úterý 5.1. se můžete těšit na nový seriál eHotel.cz s podtitulem " České hory nás baví!". Pravidelně každé úterý až do půlky března Vás budeme provádět po českých i moravských pohořích a pokud bude počasí letošní zimě přát a sněhová nadílka bude dostatečná, přesvědčíme Vás, že za kvalitní lyžařskou dovolenou se vším všudy nemusíte jezdit až do Alp. Stačí se vydat za humna a užít si krásu českých hor!


5. ročník Slackline festivalu na Kosti je tady!

1 minuta čtení 16.09.2015 Sport

Zavítejte o víkendu 26. – 27.9. na hrad Kost a zažijte adrenalinovou atmosféru Slackline festivalu! Tato unikátní akce není nikde jinde k vidění a koná se zde již popáté. Na festivalu se představí stovka účastníků z celého světa, která předvede své dovednosti na slacklinách, které budou rozmístěny na různých místech po celém hradním areálu.



Legendární Devils Extreme Race na Čertových proudech je opět tady!

1 minuta čtení 12.08.2015 Sport

Letos již po deváté se ve dnech 22. – 23. srpna otevřou stavidla Lipenské přehrady, aby se jindy prázdné koryto naplnilo vodou a dalo možnost desítkám profesionálních slalomářů, sjezdařů, raftařů i freestylistů závodit na jedněch z nejobtížnějších peřejí v České republice. Pojede se zde mistrovství České republiky a otevřené mistrovství Evropy v extrémním kajakingu a také mezinárodní závod v disciplínách slalom, sprint, kajak-cross a team race. Čertovy proudy ovšem budou patřit i všem amatérům a nadšencům divoké vody, kteří budou moci peřeje využít k volnému sjíždění.


Soutěž s eHotel.cz je zase tady! Chcete lístky na letní hudební festival?

1 minuta čtení 16.06.2015 Sport

Máme pro Vás další soutěž a doufáme, že tentokrát bude chtít soutěžit úplně každý! To, co budete moci vyhrát, je totiž spojené s hudbou, sportem a krásným městem. Máme pro Vás dvě volné vstupenky na Footfest – dvoudenní hudební festival s turnajem v malé kopané, který se 10. a 11. července 2015 koná nedaleko Tábora. Více o Footfestu si můžete přečíst přímo na našem blogu zde. Prozradíme, že se můžete těšit na kapely jako je NO NAME, JAR, Vypsaná fixa, Jaksi Taksi, Ine Kafe nebo na Davida Kollera. Vstupenka na oba dva dny v hodnotě 650 korun může být s eHotel.cz Vaše!

Stačí tuto sobotu 20. června 2015 na našem Facebooku odpovědět na soutěžní otázku. Vyhrává ten nejrychlejší!


  • 31 - 35 z 44 článků