4 důvody, proč dělá cestování dobře našemu zdraví

6 minut čtení 23.03.2024 Triky

Pro ty, kteří hledají lék na každodenní stres, únavu a jiné duševní potíže, existuje jednoduchá rada: cestujte. I když to zní jednoduše, výzkumy a studie ukazují, že cestování může mít pozitivní vliv na naše duševní zdraví. Ačkoli cestování není univerzálním řešením pro každý problém, nabízí širokou škálu benefitů, od snížení úrovně stresu po posílení naší duševní odolnosti.


Od A do Z: Jak probíhá kontrola na letišti?

5 minut čtení 25.08.2023 Triky

Čeká vás letecká dovolená? Pak byste se měli seznámit s provozem na letišti. Taková letištní kontrola je někdy pěkný stres, pokud se ale předem nachystáte, věřte, že váš čas na letišti bude probíhat hladce. V dnešním článku si ukážeme celý proces letištní kontroly. Však to sami znáte, štěstí přeje připraveným!


Vychytávky pro pohodlné cestování

10 minut čtení 18.07.2023 Triky

Léto je ideální čas pro poznávání nových míst a pro řadu cestovatelských zážitků. V dnešním článku jsme dali dohromady několik vychytávek, tipů a nápadů, jak si cestování ještě více zpřijemnit a usnadnit. Najdete zde řadu triků pro úsporné a chytré balení, které vám ušetří místo v zavazadle. Také si posvítíme na jednotlivé vymoženosti, které vám pomohou vyřešit kdejakou dovolenkouvou situaci. A poradíme vám také tajné fígle na čas strávený v letadle a na letišti. Tak pojďme na to!

 


Tipy jak zažít Kodaň jako Dán + slovníček

6 minut čtení 10.05.2023 Triky

Kam vyrazit na jarní prodloužený víkend? Vydejte se společně s námi do Kodaně, hlavního města Dánska. Itinerář, co a jak naleznete v kapesních průvodcích, v tomto barevném článku se podíváme spíše na užitečné rady a tipy, jak se v Kodani orientovat. Není na škodu se předem připravit, přesto, že se jedná o evropské město. 


Kdy a kam vyrazit? Několik destinací pro každý měsíc v roce

18 minut čtení 15.02.2023 Triky

Ne všechny destinace je ideální navštívit v letních měsících, a proto by i byla škoda s poznáváním čekat až na červenec. My v eHotelu si myslíme, že cestovat se dá celý rok a poznat tak maximum destinací. V dnešním článku se podíváme na to, ve kterém měsíci navštívit která místa, aby vás nepřekvapilo nepříznivé počasí, drahé ubytování či přeplněná letoviska. Tohle je náš cestovatelský kalendář, v kterém si svou vyvolenou destinaci najde každý!


  • 1 - 5 z 13 článků