5 nejlepších hotelů v Česku pro cyklodovolenou

Čím dál populárnější je trávit léto aktivně a v Česku. Proto vám dnes nabízíme hned 5 tipů na hotely v Česku, které leží v blízkosti oblíbených cyklistických tras. Ve všech hotelech našeho výběru bez potíží uložíte svá kola v kolárně a navíc u některých z nich budete mít i možnost si kolo zapůjčit. Tak jdeme na to!



Tipy jak zažít Kodaň jako Dán + slovníček

6 minut čtení 10.05.2023 Evropa Triky

Kam vyrazit na jarní prodloužený víkend? Vydejte se společně s námi do Kodaně, hlavního města Dánska. Itinerář, co a jak naleznete v kapesních průvodcích, v tomto barevném článku se podíváme spíše na užitečné rady a tipy, jak se v Kodani orientovat. Není na škodu se předem připravit, přesto, že se jedná o evropské město. 


5 míst, kde se vám na Home Office bude pracovat jedna báseň

5 minut čtení 26.04.2023 Hotely Česko

Všichni, kdo jsme někdy pracovali z domova, neboli z homeoffice, se určitě shodneme na tom, že někdy to není úplně produktivní volba. Pračka, sušička, myčka, vyluxovat, postarat se o děti, uvařit oběd, vyvenčit psa… a když máte všechny tyhle povinnosti odbavené, tak zrovna soused začne vrtat poličky. Homeoffice je skvělý pracovní benefit, ale někdy je to teda fuška. Pokud vás v práci čeká něco důležitého, na co se potřebujete pečlivě připravit, mohlo by pro vás být ideální vycestovat s počítačem do nějakého neznámého prostředí, kde bude o vás a o všechny domácí povinnosti postaráno. V dnešním poněkud netradičním článku přinášíme 5 tipů na ubytování v Česku, kde se vám bude pracovat jedna báseň.


Itinerář: Azory s čtyřdenním přestupem v Lisabonu

13 minut čtení 16.04.2023 Evropa

Pokud jste o Azorech ještě neslyšeli, uniká vám perla Atlantického oceánu. Jedná se o souostroví devíti ostrůvků patřící k Portugalsku, kterému se přezdívá Havaj Evropy. Místo není ještě příliš zasaženo turismem a díky tomu zde objevíte nevídaně nedotčenou panenskou přírodu. V dnešním článku vás vyvezeme na devítidenní dovolenou s cílovou destinací právě na Azorských ostrovech. Než se sem ale dostaneme, podíváme se cestou na čtyři dny do portugalské metropole Lisabonu. 

 


  • 26 - 30 z 374 článků