Nový podzimní seriál s podtitulem "Rozhlédněte se s námi po Česku!"

1 minuta čtení 09.09.2015

Říká se, že česká krajina je jako zahrádka. Pojďte se o tom s námi přesvědčit a spatřete Česko z trochu jiné perspektivy!

Od úterý 22.9. se můžete těšit na nový seriál, ve kterém Vám až do konce listopadu budeme pravidelně představovat rozhledny s nejkrásnějšími výhledy do různých koutů naší země. Nebudou chybět ani praktické informace o otevírací době, vstupném či zajímavostech v okolí. Spojte Váš pěší či cyklo výlet s návštěvou jedné z rozhleden a nenechte si ujít krásné výhledy na podzimní barevnou krajinu!


Garnihotel Rainbow - bezkonkurenční ubytování v Karlových Varech na dosah od lázeňského centra

1 minuta čtení 09.09.2015 Hotely

Přijeďte si odpočinout do krásného rodinného hotelu, který se nachází v poklidné rezidentské čtvrti Karlových Varů. Leží na dosah ruky od lázeňského centra, kam se dostanete pohodovou procházkou nebo autobusem. Hotel nabízí i služby pensionu v podobě třípokojového apartmánu se samostatným vchodem do zahrady – je tedy vhodný i pro rodiny s dětmi.


Zavítejte do jihočeského Tábora a zažijte atmosféru středověku!

3 minuty čtení 31.08.2015 Kultura

Ve dnech 11. – 13.9.2015 se v historickém Táboře uskuteční již 24. ročník festivalu Táborská setkání. Můžete se těšit na tradiční řemeslné trhy, kejklíře, kostýmovaný průvod či koncerty nejrůznějších interpretů středověké husitské hudby. Celou neděli bude navíc probíhat den otevřených dveří vybraných táborských památek, do kterých bude vstup zdarma. To vše ve jménu Jana Žižky z Trocnova, slavného vůdce husitů!


Jihočeské Stonehenge

1 minuta čtení 31.08.2015

Nedaleko jihočeské vsi Holašovice, která je zapsána v seznamu světového kulturního dědictví UNESCO, se nachází novodobá megalitická stavba Holašovický kruh. Jedná se o 25 obřích kamenů poskládaných do kruhu o průměru 30 metrů. Ze všech tuzemských megalitů postavených člověkem je tento podle odborníků vůbec nejsilnější na energii.



  • 251 - 255 z 374 článků