How can you use employee benefits? We will tell you!

4 minuty čtení 11.08.2021 In english

Benefit points are increasingly popular bonus to an employee's salary, so they are slowly but surely replacing previously more common benefits such as the “13th salary” or extra sick days. Do you also receive employee benefits and don‘t know how to apply them? Not only that, we will advise you and help you how to use the benefit points effectively. We can teach you to perceive the benefit points as real money, which will bring you a lot of experiences.


Jak můžete využít zaměstnanecké benefity? My vám poradíme!

4 minuty čtení 11.08.2021

Benefitní body jsou čím dál populárnějším bonusem k platu zaměstnance a tak pomalu ale jistě nahrazují dříve běžnější výhody jako například 13. plat nebo dny dovolené navíc. Dostáváte i vy zaměstnanecké benefity a nevíte jak je uplatnit? Nejen s tím vám dnes poradíme a pomůžeme vám užívat benefitní body naplno a naučíme vás vnímat benefitní body jako skutečné peníze, které vám přinesou spoustu zážitků.

 


Letní roadtrip: Saint Tropez, švýcarská města a kouzelný zámek Neuschwanstein! ČÁST 2/2

9 minut čtení 21.07.2021 Příroda

V minulém díle letního roadtripu jsme se podívali na rakouská jezera Wolfgangsee a Hallsatt, projeli jsme Benátky a další Shakespearovská města, dokonce jsme si prohlédli proslulou šikmou věž v Pise a navštívili kasino v Monaku. Dnes vám přinášíme pokračování letního roadtripu Evropou, na kterém za 14 dní navštívíte 5 států!


Letní roadtrip: od rakouských jezer až do Francie! ČÁST 1/2

11 minut čtení 13.07.2021 Příroda

Nemůžete se rozhodnout, kam v létě na dovolenou a už vás omrzelo pouhé válení se s knížkou na hotelovém lehátku? Pak může být roadtrip tou pravou dovolenou právě pro vás! Nevíte, co je to roadtrip? V podstatě  je to dlouhý výlet autem, který má mnoho zastávek a odvezete si z něj spoustu zážitků a vzpomínek. Naplánovali jsme pro vás trasu, která provede přes 5 evropských států za 14 dní!

Využijte eHotel.cz a nechte si za benefity proplatit ubytování kdekoliv po světě!

TO CHCI ZKUSIT!!!



  • 76 - 80 z 374 článků