Kam vyrazit na dovolenou autem? Tipy na cestování po vlastní ose.

Stále je velmi populární variantou vyrazit na dovolenou autem. Kromě velkého zážitku a dobrodružství vám tato forma dovolené přináší také velký komfort a flexibilitu. I v cílové destinaci zůstanete stále mobilní a nemáte žádné omezení v tom, co vše si s sebou na dovolenou dovezete. Kam všude je možné se autem vydat? Jaké pro vás máme tipy pro jednotlivé země? A kam by vás možná nenapadlo vycestovat k moři? To vše se dozvíte v dnešním článku.



Riga jako destinace pro krátký výlet za benefity

5 minut čtení 14.09.2023 Evropa

Pokud už vám pomalu dochází nápady měst vhodných pro krátký eurovíkend, dnes tu pro vás máme jedno takové, které by vás možná jen tak nenapadlo. Tentokrát se totiž podíváme do hlavního města Lotyšska, Rigy. Proč zrovna Riga? Co vám tato malá metropole může nabídnout? Jak se sem dostat a kolik dní tu strávit? To vše se dozvíte v dnešním článku.


10 hradů a zámků, které si zahrály v pohádkách!

4 minuty čtení 06.09.2023 Pro děti Česko

Česko je plné krásných hradů a zámků a každý do jednoho jistě stojí za návštěvu. Protože ale může být těžké rozhodnout se, kam o víkendu zrovna vyrazíte, pokusíme se vám to ulehčit dnešním článkem. Přinášíme celkem 10 tipů na hrady a zámky, které si zahrály v pohádkách. Schválně, jestli už na nějaký z našeho seznamu vyrazili!


Od A do Z: Jak probíhá kontrola na letišti?

5 minut čtení 25.08.2023 Triky

Čeká vás letecká dovolená? Pak byste se měli seznámit s provozem na letišti. Taková letištní kontrola je někdy pěkný stres, pokud se ale předem nachystáte, věřte, že váš čas na letišti bude probíhat hladce. V dnešním článku si ukážeme celý proces letištní kontroly. Však to sami znáte, štěstí přeje připraveným!


  • 16 - 20 z 374 článků