5 tipů na dárky pro milovníky cestování

Vánoce se blíží a vy už určitě přemýšlíte, jak obdarovat své nejbližší. Máte doma nadšeného cestovatele, který nevydrží na jednom místě? Dali jsme hlavy dohromady a zapřemýšleli jsme, co si nejčastěji bereme na cesty. Tady to je. 

Powerbanka

Na cestách mi rozhodně nesmí chybět powerbanka. Často totiž s kamarády spíme v přírodě a elektřina je většinou vzdálená několik kilometrů. Chci mít jistotu, že kdyby se něco stalo, tak budu mít nabitý telefon. 

Fotoaparát

V mém zavazadle nesmí chybět fotoaparát. Chci mít z mých výletů kvalitní fotky, které si pak mohu vytisknout do fotoalba. Zároveň mi fotoaparát oproti mobilu poskytuje větší kreativitu.


Tip od celého týmu: Dárkový poukaz na ubytování za Vaše firemní benefity

Není perfektnějšího dárku než poukazu na ubytování. Ulehčíte tak peněžence cestovatele, ušetřené peníze pak může využít na další zážitky, které si bude pamatovat do konce života. 

Cestopisy

Na dovolené, především v zahraničí, oceňuji cestopis, který mi doporučí lokální místa, co stojí za to navštívit. Rád totiž poznávám místní kulturu přímo od místních. 


Termoska

Jsem milovník severských zemích, o kterých je známo, že jsou podstatně chladnější než Česká republika. Mít při sobě teplý čaj nebo kávu je základní pravidlo, jak si užít přírodu, i když je chladno.