INSPIRACE: Levné destinace pro příští dovolenou

Přiznejte se, kdo už plánuje dovolenou na další rok? My v ehotel.cz totiž máme seznam destinací, do kterých bychom se chtěli vydat... a ten seznam je nekonečně dlouhý. A řekli jsme si, že se s vámi podělíme o tipy na levné destinace po celém světě, protože přestože se jedná o levné krajiny, rozhodně nebudete ochuzeni o zážitky, ba naopak! 

Nezapomeňte, že po celém světě můžete cestovat za benefity. Jak na to? Přečtěte si, jak můžete uplatnit benefity na cestování.


8 tipů na Silvestr v zahraničí

4 minuty čtení 08.11.2023 Zimní tipy Akce

Už vás nebaví tradiční pojetí silvestrovských oslav u nás Česku? Možností, kam vyrazit, je několik. Zemí, které slaví příchod nového roku jindy než v noci na 1. ledna, je na světě jen hrstka. Proto, když se vydáte téměř kamkoliv za hranice, budete mít možnost poznat zdejší silvestrovské oslavy. My vám dnes přinášíme 8 tipů na zahraniční destinace vhodné pro oslavu nového roku 2024.


Vánoční trhy nedaleko hranic: Polsko

5 minut čtení 26.10.2023 Zimní tipy Akce

Zveme vás do přehledu vánočních trhů, které najdete na polské straně nedaleko hranic. Vybrali jsme pro vás 5 míst, které vřele doporučujeme navštívit. Jednotlivé vánoční trhy mají své termíny i otevírací doby, proto plánujte předvánoční výlety podle jejich programů. Věříme, že se vám budou tipy líbit a pošlete nám nějaké fotky z vánoční atmosféry polských trhů, které se vám budou určitě líbit.


Vánoční trhy v Evropě: Maďarsko

8 minut čtení 26.10.2023 Zimní tipy Akce

Maďarsko možná nepatří mezi státy, které si vybavíme, když mluvíme o vánočních trzích. To je ale velká škoda! Právě jarmarky v maďarských městech patří k těm nejvelkolepějším v Evropě. Dnes se společně podíváme na ty v Budapešti, Debrecínu a Segedínu.

VAnoAnA-trhy-MaAarsko-2


Vánoční trhy nedaleko hranic: Rakousko

7 minut čtení 26.10.2023 Zimní tipy Akce

Dnes pokračujeme s naším vánočním speciálem, který si vzal za úkol informovat o tom, kam si letos zajet na adventní trhy, které najdete nedaleko hranic! Dnes společně navštíme další německy mluvící zemi, která je pro své vánoční trhy velmi známá - Rakousko. Podíváme se nejen do hlavního města Vídeň, ale i na jiných místa, která jsou na Vánoce ještě o něco více kouzelné než v průběhu roku.


  • 6 - 10 z 374 článků