8 netradičních lokací ubytování, kde si nabijete i své auto

České hotely válí, co se týče připravenosti na elektromobilitu. Koukněte na seznam těch nejzajímavějších míst, kde si společně s nabytím relaxu a pohody můžete nabít své auto. Některá místa vás možná překvapí, protože hotely nabízející službu dobíjení elektromobilů jsou jak na horách mezi vinicemi i v zámeckém komplexu. Stačí si vybrat a vyrazit na cesty.


Jak se připravit na nevítané situace na dovolené

5 minut čtení 03.08.2022 Pro děti Triky

Cestování má občas i stinnou stránku. Dlouhé fronty na letišti, opožděný kufr, unuděné děti nebo třeba ježek v noze. To vše se zdá snadno řešitelné. Možná i je, ale proč takové situaci rovnou nepředejít? Pro tipy a triky k příjemnému cestování čtěte dál… Ničeho se ale nebojte! Víte, jak se lidově říká – „štěstí přeje připraveným“.


Po stopách Rumcajse aneb Jičín, město pohádek

"Uprostřed hlubokého a temného lesa nazývaného Řáholec žil vousatý švec, který se jmenoval Rumcajs. Tento švec měl červený klobouk a kalhoty a na nohou nosil černé nebo hnědé boty. Rumcajs bydlel v jeskyni společně se svojí krásnou ženou a maličkým čiperným synem Cipískem…" Ne nadarmo se Jičínu říká město pohádek. Rumcajs, Manka a Cipísek se jistě zasloužili o proslavení tohoto opravdu pohádkového města v Českém Ráji. A dnes se právě po stopách loupežníka Rumcajse vydáme Jičín prozkoumat.


12 šikovných rad, jak ušetřit na dovolené

9 minut čtení 22.06.2022 Triky

Rádi byste letos k moři? Nevychází vám na dovolenou dostatek financí? Máme pro vás pár tipů, jak na dovolené ušetřit nemalé peníze a užít si tak zasloužený odpočinek za dobrou cenu. Ceny rychle rostou jak u nás, tak i v zahraničí, proto pár tipů jak na levnější dovolenou se může hodit.



  • 46 - 50 z 374 článků