Hotel Horní Dvůr

1 minuta čtení 23.02.2015 Sport Hotely

Hotel Horní Dvůr najdete nedaleko Nového Města na Moravě. Na Vysočině najdete vyžití v každém ročním období – sjezdovky a běžkařské tratě v zimě, cyklostezky a trasy pro bikery v létě. Přijeďte si užít Vaši dovolenou na Vysočinu!

Původní objekt hotelu Horní Dvůr sloužil po řadu století jako statek. Ten ještě koncem 16. století patřil k rodovým statkům slavného Vratislava z Perštejna. Během pulzujících historických událostí 17. století statek několikrát změnil majitele, až do konce 17. století, kdy se stal součástí majetku Ústavu šlechtičen P. Marie Školské, kde zůstal až do roku 1945. Dnes, po rozsáhlé rekonstrukci, slouží objekt jako hotel a nabízí příjemné, nadstandardní ubytování na Vysočině v citlivě zrekonstruovaných prostorách, se zachovanými fragmenty původní výzdoby. Pokud hledáte kvalitní ubytování a vyhlášenou gurmánskou restauraci na Vysočině, jste na správném místě.

Rezervovat ubytování v hotelu Horní Dvůr můžete online zde.


Sobotní kvíz

1 minuta čtení 23.02.2015

Dnešní sobotní kvíz se vztahuje k našim pobytovým balíčkům. Hotel, který nabízí například Gurmánský víkend s vínem, totiž v Lednici nabízí unikátní služby. Pro léčebné procedury využívá jodobromovou vodu, která je svým obsahem jódu jednou z nejkvalitnějších svého druhu v Evropě. Víte, jak se tento hotel jmenuje? Najdete ho i v nabídce našich hotelů.


Nejdelší oslavy vína v České republice - to je Táborský festival vína 2015

1 minuta čtení 23.02.2015 Gastronomie

Táborský festival vína je nejdelším festivalem vína a gastronomie v ČR a největší přehlídkou českých a moravských vín na jihu Čech. Letos se koná již jeho 7. ročník a to od 28. února do 28. března 2015. Zúčastní se ho opět špička moravských a českých vinařů, degustátorů i sommeliérů. Součástí festivalu jsou samozřejmě řízené degustace, ale také přednášky, galavečeře (například s výkladem etikety samotným Ladislavem Špačkem), výstavy a gastronomické večery. To vše se koná v krásném prostředí historického města Tábora. Ochutnejte to nejlepší, co české vinařství a gastronomie nabízejí!

Ubytování najdete zde.


Sobotní kvíz

1 minuta čtení 16.02.2015

Víte, jak se jmenuje nejhlubší propast v České republice? Poznáte ji na fotce? A byli jste tam už na výletě? Projížďka lodičkou po řece Punkvě stojí za to!


Pension Rondel - pro sportovce, romantiky i rodiny s dětmi

1 minuta čtení 16.02.2015 Pro děti Hotely

Pension Rondel nabízí ubytování v klidné historické části lázeňského města Poděbrady na místě nejstaršího archeologického nálezu ve městě.

Pension leží v bezprostřední blízkosti známé cyklistické stezky podél řeky Labe, která vede do Nymburka po obou dvou březích a na druhou stranu je prodloužena až do Kolína. Pro zdatnější cyklisty jsou Poděbrady skvělým startovacím místem k vyjížďkám například na jičínsko nebo Sázavu.

V pensionu najdete celkem čtyři pokoje, z nichž jeden je zařízený přímo pro romantiky, a kompletně vybavený byt. Odpočinout si můžete v sauně, infra sauně, vířivce nebo v soláriu. V létě se osvěžíte ve venkovním bazénu se slanou vodou a přiobjednat si můžete i masáže nebo relaxační koupele.

Pension je svou polohou vhodný nejen pro cyklisty, bruslaře, romantiky, ale i pro rodiny s dětmi.


  • 326 - 330 z 374 článků