Podívejte se na nádherné video z jižních Čech!

1 minuta čtení 30.03.2015 Hotely Příroda

Panství Bechyně oslavilo v roce 2013 20 let od svého založení. Nádherně zrekonstruovaný zámek, klášter, netknutá příroda jižních Čech v údolí řeky Lužnice, obory plné zvěře a nespočet možností pro výlety, sportovní aktivity a kulturní akce. Podívejte se, jak je Bechyně krásná a naplánujte si výlet s eHotel.cz! V hotelu Panská se na Vás již těší a z vlastní zkušenosti víme, že o Vás bude skvěle postaráno!



Velikonoční recepty

Máte nějaké velikonoční či jarní recepty, o které byste se chtěli podělit s ostatními? Mazanec, který se vždycky povede? Beránek nebo sekanice? Nebo něco netradičního? Pošlete nám fotky a napište nám recepty! A co Vaše děti? Jaké je jejich oblíbené jídlo na jaře?


Zaseli jste na Velikonoce osení?

1 minuta čtení 23.03.2015 Pro děti

Osení je tradiční dekorace velikonoční tabule nebo jen ošatky s vajíčky. Do keramické misky s půdou stačí zasít hrst pšenice nebo ječmene a nechat zrníčka v pokojové teplotě klíčit. Nějaký čas to sice trvá, ale na Velikonoce se pak můžete těšit na krásný zelený trávník. :)


Sobotní kvíz

1 minuta čtení 16.03.2015

Poznáte kopec na obrázku? Trochu švindlujeme, protože není v Čechách, :) ale nachází se blízko německé hranice nedaleko Železné Rudy a je oblíbený mezi českými lyžaři. Už víte?


  • 316 - 320 z 374 článků