Seriál na nadcházející zimní sezónu "České hory nás baví!"

1 minuta čtení 15.12.2015 Sport

Od úterý 5.1. se můžete těšit na nový seriál eHotel.cz s podtitulem " České hory nás baví!". Pravidelně každé úterý až do půlky března Vás budeme provádět po českých i moravských pohořích a pokud bude počasí letošní zimě přát a sněhová nadílka bude dostatečná, přesvědčíme Vás, že za kvalitní lyžařskou dovolenou se vším všudy nemusíte jezdit až do Alp. Stačí se vydat za humna a užít si krásu českých hor!



Vyhlášení vítěze adventní fotosoutěže

1 minuta čtení 10.12.2015

Velké finále je tady! Připravili jste nám opravdu nesmírně těžké rozhodování, vítěz mohl být ale bohužel pouze jeden… Po pečlivém zvážení se nakonec porota, složená ze členů týmu eHotel.cz, rozhodla odměnit následující snímek od autorky Karly Kozelkové. Vítězce gratulujeme!! :)


Speciální akce: Kupte dárkový poukaz přes benefity.cz a vyhrajte další za 1 000 Kč!

1 minuta čtení 08.12.2015

Věděli jste, že dárkový poukaz můžete zakoupit i přes systém benefity.cz a využít tak své body na odměnu, která bude skutečně stát za to? Navíc jsme pro Vás na zimní sezónu připravili speciální akci! Uplatněte Vaše benefity na nákup pobytu či dárkového poukazu přes eHotel.cz do 24.12 a budete automaticky zařazeni do slosování o skvělou cenu – poukaz na další pobyt v hodnotě 1 000 Kč!


Už jen dva dny zbývají do konce naší fotosoutěže!

1 minuta čtení 08.12.2015

Druhá adventní neděle je za námi a ke konci se také chýlí naše adventní fotosoutěž o úžasnou cenu v podobě poukazu na pobyt v hodnotě 1 000 Kč od eHotel.cz. Zbývají už pouhé dva dny!!! Není tedy na co čekat – zalovte ve Vašich fotoarchivech, vyberte tu nejoriginálnější fotku z loňské zimy či Vánoc a zasoutěžte si s eHotel.cz!


  • 216 - 220 z 374 článků