Na kole kolem Světa a ještě dál!

3 minuty čtení 14.06.2016 Sport Příroda

Léto už klepe na dveře a s ním je tu i nová cyklosezóna! V prvním dílu našeho seriálu Cyklotoulky se vydáme do krajiny rybníků a krásné přírody okolo jihočeské Třeboně. Zdejší rovinaté cyklostezky přímo vybízejí k výletům. Kde jinde se navíc můžete vydat na kole kolem Světa? Tak naložte kola a hurá do Třeboně!

Třeboň



Svatba stokrát jinak

2 minuty čtení 09.06.2016 Hotely

Svatba je bezesporu pro mnohé jeden z nejvýznamnějších dnů. Romantický zámek či zahrada, kostel nebo klasická obřadní síň na úřadě. To jsou tradiční místa, kde si snoubenci běžně slibují lásku až za hrob. Ale jde to mnohem originálněji!

Svatba


Jazz v létě roztančí česká města

2 minuty čtení 19.05.2016 Kultura

Bohemia Jazz Fest - jeden z největších jazzových festivalů v Evropě v červenci opět zavítá do českých měst napříč celou republikou! Nejlepší jazzové muzikanty budete moci vidět a především slyšet takřka pod širým nebem na těch nejhezčích náměstích v Česku - v Praze, Liberci, Táboře, Brně, Písku, Plzni a Domažlicích.

Bohemia Jazz Fest


Ztraťte se v Brdech!

9 minut čtení 15.05.2016 Příroda

Dlouhých 90 let patřil celý prostor vojákům. Ti brázdili zdejší lesy těžkou vojenskou technikou, vzduchem svištěly rakety a letály granáty. Potom se 260 km2 velká zelená plocha začala postupně otevírat veřejnosti. Až letos však byly Brdy oficiálně vyhlášeny za chráněnou krajinnou oblast a zcela se tak otevřely turistům.

Brdy


  • 166 - 170 z 374 článků