Vodní ráj v Turnově

1 minuta čtení 28.06.2016 Pro děti

Léto už o sobě letos dalo vědět se vší parádou. V horkých letních dnech není nic lepšího než naložit se do bazénu a užívat si letního počasí. Takový vodní ráj v Turnově, největší aquapark v Českém ráji, je pro to ideálním místem!

Aquapark v Turnově


Dovolená snů v Hotelu Tommy

2 minuty čtení 28.06.2016 Hotely

Rodinný wellness Hotel Tommy nabízí luxusní ubytování s bohatou nabídkou relaxačních procedur a masáží v hotelovém wellness centru a romantickou restaurací. Stačí si jen vybrat termín a skvělá dovolená může začít!

Hotel Tommy


Les Království

1 minuta čtení 27.06.2016 Kultura

Les Království - to je labská přehrada postavená nad Dvorem Králové. Příhodný název, co říkáte? Tento architektonický skvost byl v roce 1964 právem vyhlášen národní technickou památkou.

Les království


Na kole do pohádky

2 minuty čtení 21.06.2016 Sport Kultura

Silueta červeného hradu se hrdě vzhlíží ve vodní hladině jako v zrcadle, které otevírá cestu do pohádky... Řeč je samozřejmě o jihočeském zámku Červená Lhota, který je mnohdy považován za vůbec nejpohádkovéjśí zámek v Česku. Jeho návštěva může být krásným zakončením jednoho z cyklovýletů, pro které je okolní krajina přímo stvořená.

Červená Lhota


Život vlčí smečky jako na dlani

2 minuty čtení 20.06.2016 Příroda

Vlky známe v současné době povětšinou ze zoologických zahrad. Jak se jim ale žije v jejich přirozeném životním prostředí? To se dozvíte v Návštěvnickém centru Srní na Šumavě. Vlky tam můžete pozorovat ve tříhektarovém výběhu, nad kterým je umístěna 300 m dlouhá pozorovací lávka. V květnu navíc do smečky přibylo 5 nových přírůstků, které tak zvýšily celkový počet vyvedených mláďat na 9!

Vlci v Srní na Šumavě


  • 161 - 165 z 374 článků