Vinobraní čtyřikrát jinak

3 minuty čtení 30.08.2016 Gastronomie

I letos vás na na podzimních vinobraních čeká to nejlepší z vinařského umění českých i moravských vinařů a neminou vás ani regionální gastronomické pochoutky. Pojďte se podívat, kam se letos stojí za to vypravit!

Vinobraní 2016


Lednice plná vína

2 minuty čtení 11.08.2016 Gastronomie

Vypravte se za vinnými zážitky do Lednicko-valtického areálu, který bývá přezdíván "Zahrada Evropy". Celý areál nejlépe poznáte ze sedla jízdního kola, na kterém se můžete projet i podél nekonečných vinic, které tvoří ten jedinečný ráz zdejší krajiny. No a večery budou samozřejmě patřit degustacím!

Lednice zámek


Mikulov - město vínu zaslíbené

2 minuty čtení 10.08.2016 Gastronomie

Na posledních výběžcích Pálavy najdete město obklopené vinicemi, jehož vinařská sláva hvězd se dotýká. V centru Mikulovské vinařské podoblasti, které také dalo právě město Mikulov její jméno, najdete kromě všudypřítomných vinných sklípků i krásný zámek s nejrozsáhlejší expozicí vinařství v ČR!

Mikulov


eHotel.cz je v HateFree Zóně, přidejte se k nám!

2 minuty čtení 26.07.2016

Nám v eHotelu nejsou lhostejné mezilidské vztahy ani pocity utlačovaných lidí. Zakládáme si na férovosti, jednání bez předsudků a na slušnosti. Proto jsme se rozhodli projekt HateFree Zone, který se zasazuje o zlepšení života nás všech, podpořit.

eHotel.cz Hate Free


Bikerský ráj v Rychlebských horách

2 minuty čtení 26.07.2016 Sport

Jezdíte na horském kole a chcete zažít trochu adrenalinu? Vezměte svůj bike a pojeďte na Rychlebské stezky! Špičkově upravené stezky pro horská kola vedou krásnou přírodou Rychlebských hor po úzkých pěšinkách, skrze hluboké lesy, přes brody horských potůčků i kolem obrovských žulových balvanů. Cílem není najet co nejvíce kilometrů, nýbrž užít si rychlou jízdu skrze jedinečnou krajinu.

Rychlebské stezky


  • 151 - 155 z 374 článků