Kam na výlet po lockdownu? 14 tipů na jarní výlety po celé ČR.

7 minut čtení 14.04.2021 Příroda

Venku je krásně a to nás všechny cestovatele a turisty zajisté svádí k jednomu - a tím jsou myšlenky na krásné jarní výlety. Všude to vykvétá, příroda se probouzí, ale zatím jsme se mohli podívat tak akorát k hranicím našeho okresu. A protože se k nám dostala zpráva, že bude omezení pohybu brzy končit, rozhodli jsme se pro vás sepsat seznam míst po celé České republice, která chcete na jaře vidět.

Dodržujme při jarních výletech a procházkách všechna hygienická opatření, buďme ohleduplní a nosme roušky nebo respirátory. Pandemie tu stále je, přestože se opatření rozvolňují.



4 nápady jak cestovat po celém světě z postele

5 minut čtení 08.03.2021 Pro děti

Už dříve jsme vám radili, jak si alespoň trochu přičichnout k cestovatelské atmosféře z pohodlí domova a zavzpomínat tak na řadu dovolených. Dnes vám však představíme netradiční cestovatelské volnočasové aktivity, které vás nejen snadno přiblíží do vaší vysněné destinace, ale také zabaví celou rodinu při dlouhých chvílích v lockdownu a to všechno klidně od vás z postele či gauče!

 


Tipy na ideální výlety pro pejskaře!

7 minut čtení 01.03.2021 Příroda

Už vám dochází nápady, kde Vašeho pejska unavit a on vám zatím doma trhá bačkory? Máme pro vás několik tipů na výlety s pejsky na místa, kde jsou vítáni. Najdete zde vše od dlouhých túr pro sportovní povahy, přes kratší procházky až po tipy na místa, u kterých byste možná nečekali, že zde budou vítanými hosty. Na konci článku si také přečtěte, co je dobré nezapomenout na celodenní výlet s pejskem, abyste si jej užili všichni.       Pejsek



  • 86 - 90 z 374 článků