7 filmových klenotů z Krkonoš

5 minut čtení 16.06.2021 Kultura

Krkonoše jsou mezi zimními pohádkami a vánočními filmovými klasikami známé téměř jako malý český Hollywood. Sněhobílých záběrů českých i zahraničních filmů zde bylo natočeno nespočet. Dnes se pojďme podívat na na ty české, které známe z našich obrazovek.


Pěšky přes Krkonoše tam a zpět! 6 tipů na trasy po Krkonoších

6 minut čtení 11.06.2021 Sport Příroda

Krkonoše jsou turisticky proslulé svými nádhernými vodopády,  které jsme vám představili již v článku 8 nejkrásnějších vodopádů ČR, který si stále můžete na našem blogu přečíst. Dnes si ale ukážeme krkonošské pěší stezky, které vás provedou krásami KrkonošPoradíme vám, které jsou vhodné pro děti a rodiny s kočárky a které zase pro odvážné turistické nadšence.

 


Jedeme na Jižní Moravu! Tipy na výlety po celém kraji.

5 minut čtení 02.06.2021

Jihomoravský kraj nabízí všechno - slunce, dobré jídlo, nejlepší víno a také přátelské lidi na každém rohu. Je to zkrátka ideální místo na letní dovolenou, nebo třeba jen na prodloužený víkend. Věřte ale, že se sem budete chtít stále zase a znovu vracet. Kraj se dá rozdělit do 5 regionů - Moravský kras a okolí, Brno a okolí, ZnojemskoPodyjí, PálavaLednicko-Valtický areál a nakonec Slovácko. Pro skvělých 7 tipů na výlety po celém kraji čtěte dále!

Ubytujte se na Jižní Moravě za benefity!



8 nejkrásnějších vodopádu v Česku

7 minut čtení 05.05.2021 Příroda

Ve světě jsou velmi často vyhledávanou podívanou právě vodopády, na které se sjíždí turisté ze všech koutů planety. Avšak i u nás v České republice je několik takových, ze kterých nebudete moct spustit oči a nemusíte tak zoufat, že momentálně není snadné se za těmi zahraničními vydat. Přesvědčte se sami, že česká příroda skýtá neskutečně krásné vodní monumenty.

TIPY NA VÝLET - 13 nejkrásnějších vodopádů v ČR | Jupigo.com

zdroj: Jupigo

 


  • 81 - 85 z 374 článků