Hotel Horní Dvůr

1 minuta čtení 23.02.2015 Sport

Hotel Horní Dvůr najdete nedaleko Nového Města na Moravě. Na Vysočině najdete vyžití v každém ročním období – sjezdovky a běžkařské tratě v zimě, cyklostezky a trasy pro bikery v létě. Přijeďte si užít Vaši dovolenou na Vysočinu!

Původní objekt hotelu Horní Dvůr sloužil po řadu století jako statek. Ten ještě koncem 16. století patřil k rodovým statkům slavného Vratislava z Perštejna. Během pulzujících historických událostí 17. století statek několikrát změnil majitele, až do konce 17. století, kdy se stal součástí majetku Ústavu šlechtičen P. Marie Školské, kde zůstal až do roku 1945. Dnes, po rozsáhlé rekonstrukci, slouží objekt jako hotel a nabízí příjemné, nadstandardní ubytování na Vysočině v citlivě zrekonstruovaných prostorách, se zachovanými fragmenty původní výzdoby. Pokud hledáte kvalitní ubytování a vyhlášenou gurmánskou restauraci na Vysočině, jste na správném místě.

Rezervovat ubytování v hotelu Horní Dvůr můžete online zde.



Plánujete už, co budete dělat na jaře?

1 minuta čtení 06.02.2015 Sport

V penzionu Dita si užijete svou dovolenou kdykoliv v roce. V CHKO Adršpašsko-teplické skály najdete příležitosti k odpočinku i aktivní dovolené prakticky v každé roční době. Podívejte se na stránky eHotel.cz, co penzion Dita nabízí! Nechybí ani romantické pobyty…



Zahájení zimní sezóny ve skiareálu Lipno

1 minuta čtení 20.11.2014 Sport

V sobotu 13. prosince bude na Lipně slavnostně zahájena zimní lyžařská sezóna. Kromě lyžování se ale můžete těšit i na bohatý doprovodný program pro děti s lišákem Foxem a Kapitánem Lipánkem, závody ve slalomu nebo adventní koncert, který se uskuteční během dne na Stezce korunami stromů.

Neváhejte a přijeďte na Lipno!


  • 36 - 40 z 43 článků