Kam za jarní procházkou v Praze

5 minut čtení 17.02.2022 Pro děti

Jaro už je pomalu za dveřmi, a proto je čas naplánovat, kam se v první teplejší dny vyrazit projít. Dnes vám dáme tipy, které pražské parky a sady jsou nejvhodnější na takovu jarní procházku. Možná vás překvapí, kolik zeleně v Praze najdete a nemusíte za ní mnohdy ani daleko z centra. Objevíte tu ale i takové, kde na rušné centrum velkoměsta zcela zapomenete


6 zimních výletů na horách s kočárkem

6 minut čtení 17.01.2022 Pro děti

Kam vyrazit s těmi nejmenšími za horským dobrodružstvím? Máme pro vás šest tipů na horské výlety, kam můžete pohodlně vzít kočárek. Krkonoše, Jeseníky i Šumava skýtají opravdu krásná a příjemně dostupná místa. Využijte tyto tipy a jeďte na rodinnou dovolenou i v zimě.


Tipy jak strávit letošní halloween

6 minut čtení 20.10.2021 Pro děti

Halloween sice není původním českým svátkem, ale postupem času si získává místo mezi oblíbenými svátky Čechů. Halloween se slaví 31. října v předvečer dne všech svatých v anglosaských zemích ale postupně se stává tradicí i jinde. Typickými rysy tohoto svátku připomínající naše dušičky jsou strašidelné převleky a vydlabané dýně, které si můžete vydlabat i vy doma. Teď se ale pojďme podívat, jak můžete strávit letošní Halloween vy nebo vaše děti.


Podzimní prázdniny: 4 tipy na oblíbená ubytování pro rodinu

7 minut čtení 10.10.2021 Pro děti

Podzim už je dávno tady a na dveře klepou podzimní prázdniny! Vybrali jsme pro vás 4 oblíbená ubytování, kam rádi jezdí rodiny s dětmi. A ať máte s plánováním podzimních prázdnin méně práce, rovnou vám k nim přidáme tipy na turistické cíle v okolí. Podzimní prázdniny ve školním roce 2021/2022 vychází na středu 27. října a pátek 28. října. Tak schválně, kam za benefity vyrazíte tentokrát?


7 výletů po ČR, které nadchnou i vaše děti!

6 minut čtení 08.09.2021 Pro děti

Prázdniny už jsou pár dní za námi a s nimi i čas dlouhých letních dovolených. Nadešel čas víkendového výletování. A když těm naším nejmenším začala škola, v tomhle článku najdete inspiraci na místa, kde si to užijí děti každého věku a odreagují se od školních povinností. Do začátku podzimu nám ještě zbývá pár dní, tak si zabalte batůžky a vyrážíme!


  • 6 - 10 z 70 článků