Kamélie v oranžerii lysického zámku

1 minuta čtení 06.02.2015 Pro děti

Chcete si užít krásný svátek svatého Valentýna? Vyrazte na zámek Lysice! V oranžerii pocházející z Drážďan a zámeckých sklenících budou v sobotu 14. února 2015 k vidění nádherně rozkvetlé kamélie, které byly i hádankou v našem posledním kvízu. V Lysicích budete moci vidět i sbírku citrusovníků a dalších neobvyklých rostlin. Krásné květy se určitě budou líbit i Vašim dětem. Ubytování v Lysicích a okolí najdete po kliknutí na obrázek.


Speciální tip na pololetní prázdniny!

1 minuta čtení 26.01.2015 Pro děti

Vyrazte se svými dětmi do Prahy! V Praze se o pololetních prázdninách (31.1.-1.2.) otevřou dveře památek, muzeí a galerií v rámci akce nazvané Ledová Praha. Pro děti je připraveno přes třicet volných či zvýhodněných vstupů na zajímavých místech jako je Loreta, Národní muzeum, Žižkovská televizní věž nebo některé části Pražského hradu. Dobrotu za pololetní vysvědčení si s Vašimi dětmi můžete dopřát v některé z vyhlášených cukráren.


Nejlepší dětský koutek na Šumavě!

1 minuta čtení 23.01.2015 Pro děti

Horský hotel Dobrá chata je ideálním místem pro rodinnou dovolenou!

Certifikát Baby Friendly zaručuje servis pro děti (zapůjčení dětské postýlky, dětské stoličky, nočníku, vaničky, protiskluzové podložky, stupátka k umyvadlu, dětský jídelní lístek, brindáky aj.) Nově je v hotelu také vybavený dětský koutek, venku pak dětské hřiště a pískoviště. Starší děti si také přijdou na své – šipky, stolní fotbal, stolní hry, oplocené hřiště na míčové hry, pétanque a trampolína čekají jen na ně…


Potkali jste letos na českých horách bernardýna?

1 minuta čtení 23.01.2015 Pro děti

Bernardýni zachraňují životy už od 17. století, kdy se jako jako průvodci a záchranářští psi pro cestující zbloudilé v mlze a ve sněhu začali používat ve švýcarských Alpách. Psa Barryho, jak se bernardýnům tehdy říkalo, proslavil přechod alpského průsmyku s Napoleonem a jeho vojskem v roce 1800. Pes Barry se tak stal pravzorem psa záchranáře.

Potkali jste psa Barryho na Vaší letošní zimní dovolené v horách?



  • 51 - 55 z 70 článků