Podzimní prázdniny: 4 tipy na oblíbená ubytování pro rodinu

7 minut čtení 10.10.2021 Příroda

Podzim už je dávno tady a na dveře klepou podzimní prázdniny! Vybrali jsme pro vás 4 oblíbená ubytování, kam rádi jezdí rodiny s dětmi. A ať máte s plánováním podzimních prázdnin méně práce, rovnou vám k nim přidáme tipy na turistické cíle v okolí. Podzimní prázdniny ve školním roce 2021/2022 vychází na středu 27. října a pátek 28. října. Tak schválně, kam za benefity vyrazíte tentokrát?


Kde je podzim nejkrásnější? 5 tipů na procházky podzimní přírodou.

4 minuty čtení 22.09.2021 Příroda

Dnes (22. září) je oficiálně první podzimní den! I Když počasí nás o tom přesvědčuje už nějakou chvíli. I přesto, že pochmurné počasí nás nabádá spíš k tomu, abychom zůstali pod dekou u televize, byla by škoda nevyrazit na nějakou pěknou podzimní procházku, co myslíte? Přinášíme vám 5 tipů na procházky podzimní krajinou, při které se můžete kochat nejkrásnějšími barvami, které příroda může nabídnout. Tak rychle z gauče, než přijde jednobarevná zima!


Letní roadtrip: Saint Tropez, švýcarská města a kouzelný zámek Neuschwanstein! ČÁST 2/2

9 minut čtení 21.07.2021 Příroda

V minulém díle letního roadtripu jsme se podívali na rakouská jezera Wolfgangsee a Hallsatt, projeli jsme Benátky a další Shakespearovská města, dokonce jsme si prohlédli proslulou šikmou věž v Pise a navštívili kasino v Monaku. Dnes vám přinášíme pokračování letního roadtripu Evropou, na kterém za 14 dní navštívíte 5 států!


Letní roadtrip: od rakouských jezer až do Francie! ČÁST 1/2

11 minut čtení 13.07.2021 Příroda

Nemůžete se rozhodnout, kam v létě na dovolenou a už vás omrzelo pouhé válení se s knížkou na hotelovém lehátku? Pak může být roadtrip tou pravou dovolenou právě pro vás! Nevíte, co je to roadtrip? V podstatě  je to dlouhý výlet autem, který má mnoho zastávek a odvezete si z něj spoustu zážitků a vzpomínek. Naplánovali jsme pro vás trasu, která provede přes 5 evropských států za 14 dní!

Využijte eHotel.cz a nechte si za benefity proplatit ubytování kdekoliv po světě!

TO CHCI ZKUSIT!!!


  • 16 - 20 z 75 článků