9 míst v ČR jako stvořených pro žádost o ruku

8 minut čtení 26.04.2022 Příroda

Máte v plánu položit tu největší otázku v životě? Máme pro vás tipy na 9 romantických míst v Česku, kde vám vaše druhá polovička určitě řekne ano. Jste milovníky kaňonů, alpských jezer nebo spíš holdujete bohaté kultuře a historii českých zámků a hradů? Každý si najde to své. A pamatujte: "Když ji miluješ, není co řešit." 


5 míst na netradiční rande v Praze

3 minuty čtení 30.03.2022 Příroda

Čerstvý jarní vzduch, rozkvétání květin a díky posunu času už máme i déle světlo, což si říká o pořádné jarní rande! V tomto článku Vám ukážeme pár pražských míst, kam si rozhodně musíte zajít se svou polovičkou! Věříme, že Petřín už znáte všichni, proto ho rovnou přeskočíme a zamíříme jinam. 

 

 


5 jarních aktivit pro tělo i duši

3 minuty čtení 02.03.2022 Příroda

Dny se nám začínají prodlužovat a sluníčko svítí čím dál tím víc. Co to znamená? Že jaro už klepe na dveře! Pro většinu lidí znamená jaro třeba velký jarní úklid. Takový úklid si ale nezaslouží jen naše domácnosti, ale i naše tělo i duše. Jak na to? Přinášíme vám pár zaručených tipů. 


Kam za jarní procházkou v Praze

5 minut čtení 17.02.2022 Příroda

Jaro už je pomalu za dveřmi, a proto je čas naplánovat, kam se v první teplejší dny vyrazit projít. Dnes vám dáme tipy, které pražské parky a sady jsou nejvhodnější na takovu jarní procházku. Možná vás překvapí, kolik zeleně v Praze najdete a nemusíte za ní mnohdy ani daleko z centra. Objevíte tu ale i takové, kde na rušné centrum velkoměsta zcela zapomenete


6 zimních výletů na horách s kočárkem

6 minut čtení 17.01.2022 Příroda

Kam vyrazit s těmi nejmenšími za horským dobrodružstvím? Máme pro vás šest tipů na horské výlety, kam můžete pohodlně vzít kočárek. Krkonoše, Jeseníky i Šumava skýtají opravdu krásná a příjemně dostupná místa. Využijte tyto tipy a jeďte na rodinnou dovolenou i v zimě.


  • 11 - 15 z 75 článků