Garnihotel Rainbow - bezkonkurenční ubytování v Karlových Varech na dosah od lázeňského centra

1 minuta čtení 09.09.2015 Hotely

Přijeďte si odpočinout do krásného rodinného hotelu, který se nachází v poklidné rezidentské čtvrti Karlových Varů. Leží na dosah ruky od lázeňského centra, kam se dostanete pohodovou procházkou nebo autobusem. Hotel nabízí i služby pensionu v podobě třípokojového apartmánu se samostatným vchodem do zahrady – je tedy vhodný i pro rodiny s dětmi.


Grund Resort Golf & Ski

2 minuty čtení 07.07.2015 Hotely

Interiér hotelu vznikl ve spolupráci se špičkovým italským designérským ateliérem Ferrari Pagani Tresoldi Architetti. Použité materiály nejvyšší kvality zajišťují hostům maximální komfort.

Hotel GRUND RESORT GOLF&SKI je umístěn v klidné krajině východních Krkonoš nedaleko Janských Lázní a Pece pod Sněžkou.



V penzionu Mirka si odpočinete od stresu

2 minuty čtení 30.04.2015 Hotely

Zveme Vás do nově zrekonstruovaného PENZIONU MIRKA, který se nachází na klidném místě Šumavy, v Hojsově Stráži. Bývalou školu jsme přizpůsobili tak, aby si zde každý návštěvník odpočinul od stresů a načerpal novou energii.

Náš penzion nabízí 5 dvoulůžkových pokojů , z toho 3 s velkým balkonem. V pokojích lze pohodlně umístit přistýlku. Náš penzion nabízí v přízemí bezbariérové apatrmá. K dispozici jsou také dětské postýlky s lůžkovinou pro malé děti. Pokoje jsou vybaveny kvalitním nábytkem z masivního dřeva a zároveň splňují vysoké nároky. Každý pokoj má malou TV se satelitním příjmem, bezdrátové připojení k internetu, lednice, WC a sprchový kout. Všechny pokoje mají krásný výhled na okolní lesy Šumavy. Naše útulná restaurace, která nabízí domácí čerstvě připravené jídlo, je určena výhradně pro naše hosty. Součástí restaurace je i hrací koutek pro Vaše děti. Snídaně je podávána formou bufetu. Večeře jsou v duchu domácí stravy (polévka,hlavní chod), vegetariánská strava po domluvě je také možná.

Penzion se nachází v krásném prostředí a výhledem na okolní lesy a louky na Šumavě. Během zimy jsou dobře připravené běžecké tratě začínající přímo za zahradou. Okolní kopce a louky mohou být také použity pro lyžování.V blízkém okolí se nachází několik lyžařských areálů.Je také možné si pronajmout zimní skútry. Od jara do podzimu je tato oblast rájem pro turisty, kteří chtějí relaxovat a zároveň pro cyklisty s velkým výběrem tras. V létě je možné si pronajmout čtyřkolku a udělat prohlídku po okolních lesích.Pro motorky je k dispozici uzamykatelná garáž a i úschovna jízdních kol.Malá údržba a oprava na vašich vozidlech je k dispozici po dohodě s majitelem.Celý areál je oplocen, včetně parkoviště.Zahrada s dětským hřištěm,písko­vištěm,trampo­línou a spoustou hraček.V době teplých měsíců je venku vířivá vana pro čtyři osoby.

Budeme rádi, když navštívíte náš penzion a uděláme vše proto, abyste byli maximálně spokojeni a rádi se k nám vraceli.

Ubytování rezervujte zde.


Hotel Farma Vysoká

1 minuta čtení 23.04.2015 Hotely

Koňská farma Vysoká se nachází v malebné podhorské oblasti města Chrastavy, asi 10 km od Liberce, směrem na Děčín. Svou unikátní polohou je právem nazývána “Nebeskou pastvinou“. Nejen pro koňáky je zde k dispozici hotel, restaurace či ustájení. Vedle pohoštění a ubytování můžete hotel a farmu využít pro firemní večírky, oslavy narozenin, svatební hostiny, firemní akce, sportovní soustředění či školení.

Hotel

Kapacita ubytování: 2 jednolůžkové pokoje, 13 dvoulůžkových pokojů, 7 přistýlek pro 1 až 2 osoby, 1 apartmán pro 2 až 4 osoby. Cena od 630 Kč za osobu a noc.

Restaurace

Zažijte ojedinělý zážitek při výhledu na parkurový výcvik přímo z restaurace do kryté haly z jedné strany stolu a na venkovní jízdárnu s pohledem na Ještěd ze strany druhé.


  • 41 - 45 z 61 článků