Ve Varech je v máji krásně

2 minuty čtení 29.04.2016 Hotely

Když letos oba dva květnové státní svátky připadají na neděli, budeme si muset prodloužený víkend zrátka vytvořit sami. Pokud se ovšem rozhodnete ponechat si dovolenou třeba až na léto, nic nebrání tomu vyrazit alespoň na sobotu a neděli. A kam? Do Karlových Varů do hotelu Romania! 

Hotel Romania


Smlsněte si jako v Alcronu!

3 minuty čtení 09.04.2016 Hotely

Ne každý hotel se může pyšnit takovou restaurací jako Villa Basileia v Karlových Varech. Tamější hotelová restaurace Le Marché si vás zkrátka získá. Každý den si můžete vybrat ze 2 tříchodových menu, připravovaných vždy pouze z čerstvých sezónních surovin. V létě se navíc v přilehlé zahradě grilují masové, rybí i zeleninové speciality. To vše doplněno útulnými vzdušnými pokoji, z nichž každý má svůj styl. Jednoduše řečeno - ideální ubytování pro vaši jarní či letní dovolenou!

Villa Basileia Karlovy VaryVilla Basileia Karlovy Vary


Litomyšl krásná a rozkvetlá

2 minuty čtení 12.03.2016 Hotely

Litomyšl, východočeské město a rodiště Bedřicha Smetany, má na jaře neopakovatelnou atmosféru. Nejen že zde můžete vidět rodný byt tohoto slavného českého umělce, ale také můžete navštívit zámecký areál, projít se krásně upravenými klášterními zahradami se sochami dalšího slavného českého umělce Olbrama Zoubka, odpočinout si v rozkvetlé Jindrově zahradě anebo si pochutnat na výtečných čokoládových dobrotách v místní čoko-kavárně. Na Velikonoce je navíc připravena speciální akce v zámeckém sklepení!

Litomyšl

Velikonoce ve znamení pětilisté růže

2 minuty čtení 12.03.2016 Hotely

Třeboň, proslulé lázeňské město bývá spojováno především s rybníkářstvím. Skrývá však v sobě také nádherný renesanční zámek, který patří k jedněm z největších zámeckých komplexů u nás. Právě zde je pro letošní Velikonoce připraven speciální program, který nadchne děti i dospělé. Okolí celé Třeboně je navíc protkáno turistickými trasami kolem zdejších rybníků, na jejichž prozkoumání vám možná ani prodloužený víkend nebude stačit. Za zkoušku to však rozhodně stojí!

Velikonoce v Třeboni

Romantický pobyt v lázeňském městě

2 minuty čtení 22.01.2016 Hotely

Jak by se Vám líbilo usínat na polštářích z levandule či na louce poseté fialkami a pampeliškami? Anebo máte raději růže? Ať už jste milovníkem jakéhokoliv druhu květin, v lázeňském městě TřeboniHotelu RomantiCK si můžete užít svůj vlastní kousek jara i navzdory mrazivému počasí! A navíc – kde jinde se můžete vydat na cestu kolem Světa a vrátit se za pár hodin?

Hotel RomantiCK

  • 31 - 35 z 61 článků