Lázeňský speciál - Kde to stojí za to?

4 minuty čtení 27.10.2021 Hotely

Podzim je v plném proudu a s ním i stále kratší dny a naneštěstí i mnohem méně energie. Potřebujete taky dobít baterky? Vyražte do lázní. Lázně totiž už dávno nejsou jen pro nemocné a starší osoby! Přinášíme 3 tipy na prima ubytování v českých lázeňských centrech.


Podzimní prázdniny: 4 tipy na oblíbená ubytování pro rodinu

7 minut čtení 10.10.2021 Hotely

Podzim už je dávno tady a na dveře klepou podzimní prázdniny! Vybrali jsme pro vás 4 oblíbená ubytování, kam rádi jezdí rodiny s dětmi. A ať máte s plánováním podzimních prázdnin méně práce, rovnou vám k nim přidáme tipy na turistické cíle v okolí. Podzimní prázdniny ve školním roce 2021/2022 vychází na středu 27. října a pátek 28. října. Tak schválně, kam za benefity vyrazíte tentokrát?


7 tipů kam letos vyrazit na vinobraní

9 minut čtení 31.08.2021 Hotely

Léto už sice pomalu končí, ale začíná ten správný čas pro plánování podzimních zážitků. Jedním z nich může být právě vinobraní. Jezdíte na vinobraní každý rok a chtěli byste navštívit slavnosti jinde po České republice nebo se naopak chystáte na vinobraní poprvé a potřebujete inspiraci, kam vyrazit? V dnešním článku budeme mít dost tipů pro každého a to i s nápady na ubytování v okolí. Pojďme na to!


10 faktů o cestování za první republiky

3 minuty čtení 05.10.2018 Hotely

28.10.2018 si připomeneme 100 let od vzniku samostatného Československého státu. Náš tým je složen ze samých "zvědavců". Zajímalo nás totiř, jak se cestovalo a kde se "nocovalo” za éry první republiky. Otočte s ehotel.cz strojem času a přečtěte si u příležitosti oslav výročí vzniku ČSR 10 zajímavostí o českém hotelnictví a cestování za dob první republiky.

  


Uplatněte své benefity na podzimní wellness!

4 minuty čtení 23.09.2018 Hotely

Krásné babí léto pozvolna střídá pestrobarevný podzim. Příroda září v odstínech zelené, žluté, oranžové a hnědé. Dny se pomalu krátí, noci prodlužují. Na podzim se příroda postupně připravuje na zimu. Připravte se na zimní sezónu i vy, a to  v jednom z našich ojedinělých wellness hotelů. Zažijte wellness pobyt na zrekonstruovaném barokním statku, v lázeňském hotelu, nebo na horách!


  • 16 - 20 z 61 článků