Kteří ptáci přilétají na jaře jako první?

3 minuty čtení 22.03.2023 Příroda

Okřídlení cestovatelé před smutnou zimou raději beoru "křídla na ramena" a prozíravě odlétají do teplých krajin. Možná proto nám v zimě bývá trochu smutno. Jaro už je ale za dveřmi... Slýcháte ptačí zpěv při ranní procházce do práce? Už jsou tady! Kteří přiletěli jako první? 


4+4 výlety s ubytováním v Beskydech

Jaro, léto, podzim, zima, v Beskydech je přece príma! Beskydy jsou jednou z nejnavštěvovanějších oblastí v České republice. Ideální pro odpočinek, sport i gastronomii. Připravili jsme si pro vás pár tipů na ubytování a výlety v této oblasti. Toto místo má co nabídnout, ať už Beskydy navštívíte za jakýmkoliv účelem a v jakémkoliv ročním období.


5 ubytování v ČR, kde jde útulno ruku v ruce s luxusem

5 minut čtení 01.03.2023 Hotely Česko

Luxusní pětihvězdičkové all-inclusive resorty už dávno nehrají prim. Aktuálním trendem mezi českými turisty jsou ubytování, které nabídnou nevídaný zážitek. Řeč je hlavně o ubytováních v přírodě, třeba ve stanech teepee, v maringotkách nebo třeba v domečkách v korunách stromů. V dnešním článku vám představíme 5 takových speciálních ubytování, kde si užijete příjemný mix útulna a luxusu. Navíc si pobyt na těchto kouzelných místech můžete zaplatit svými benefity


Kdy a kam vyrazit? Několik destinací pro každý měsíc v roce

18 minut čtení 15.02.2023 Triky

Ne všechny destinace je ideální navštívit v letních měsících, a proto by i byla škoda s poznáváním čekat až na červenec. My v eHotelu si myslíme, že cestovat se dá celý rok a poznat tak maximum destinací. V dnešním článku se podíváme na to, ve kterém měsíci navštívit která místa, aby vás nepřekvapilo nepříznivé počasí, drahé ubytování či přeplněná letoviska. Tohle je náš cestovatelský kalendář, v kterém si svou vyvolenou destinaci najde každý!


Přehled hotelových hvězdiček v ČR + zajímavosti

5 minut čtení 30.01.2023 Hotely

Chcete se orientovat v kategoriích hotelových hvězdiček? Připravili jsme si pro vás užitečný přehled, co jednotlivé hvězdičky znamenají a co můžete v daném ubytovacím zařízení čekat. Od těch nejluxusnějších hotelů s početnou obsluhou (kategorie Luxus) až po nejjednodušší formy ubytování se základním vybavením pokojů a recepcí (kategorie Tourist). Navíc přidáme i zajímavosti, na které je potřeba si dávat pozor.


  • 31 - 35 z 374 článků