Kuchař Pavel Minář, dvojnásobný mistr České republiky a člen Asociace
kuchařů a cukrářů ČR, vede restauraci v hotelu Panská v Bechyni. Pavel
Minář má nespočet zkušeností a v jižních Čechách jste se s ním již
měli možnost setkat v restauraci Na Staré v Želči. Tato restaurace se
v současnosti specializuje na kuchyni připravovanou z lokálních surovin a
to především kozí a kůzlečí maso a speciality z kozího mléka.
V restauraci hotelu Panská má Pavel Minář možnost nabídnout své
kulinářské umění širokému spektru klientů od skupin turistů
navštěvujících zámek Bechyně, přes golfisty a lázeňské hosty, až po
romantické svatby.
Kromě mistra České republiky je restaurace výjimečná také svým
konceptem, kterým je protiváha dnešní uspěchané doby – tzv. slow food.
Slow food klade důraz na tradiční receptury, lokální suroviny a dodavatele
a především na dostatek času pro to si chuťový zážitek správně
vychutnat.
Kromě tradičních jídel se v restauraci hotelu Panská můžete těšit
také na sushi. Pavel Minář je totiž velkým příznivcem asijské kuchyně,
konkrétně především japonské a neustále se snaží vyhledávat a učit
nové věci.
Bude se na Vás těšit v restauraci hotelu Panská v Bechyni!