První kolo soutěže je tady!

1 minuta čtení 13.03.2015

Jak slibujeme na našem Facebooku, tady je nápověda k odpovědi na soutěžní otázku. Názvy obou balíčků najdete na našem webu v sekci Pobyty. A další indicie: Vodní ráj si můžete užít společně s jarním lyžováním a pomlázkou. :)


Nová soutěž je tady!

1 minuta čtení 03.03.2015 Kultura

Máme pro Vás zbrusu novou soutěž o vstupenky do nádherné Strahovské obrazárny a přepychové Strahovské knihovny, které se nacházejí v premonstrátském klášteře na pražském Strahově. Vyhrát budete moci hned několikrát!

Podívejte se na fotografie této vzácné architektonické památky vystavěné ve 12. století a sledujte náš Facebook!


Sobotní kvíz a soutěž

1 minuta čtení 02.03.2015

Připravili jsme pro Vás speciální soutěž – tentokrát budete moci vyhrát dokonce několikrát! Poznáte významnou architektonickou památku na fotografii? Právě do té se totiž výherci naší soutěže budou moci podívat. Sledujte náš Facebook již příští sobotu!


Národní park České Švýcarsko

1 minuta čtení 23.02.2015 Příroda

Každé úterý teď na našem Facebooku najdete jeden ze čtyř českých národních parků. Dnes je jím Národní park České Švýcarsko. Tento národní park byl vyhlášen v roce 2000. Hlavním předmětem ochrany jsou unikátní pískovcové útvary a na ně vázaný biotop. Podívejte se na video, ve kterém uvidíte všechny největší skvosty parku!

Park je ideálním místem pro Vaši dovolenou nebo prodloužený víkend v každém ročním období. Ubytování najdete zde.


  • 321 - 325 z 374 článků