Tipy eHotel.cz na podzimní prázdniny

3 minuty čtení 14.10.2015 Hotely

Ještě nemáte jasné plány, kam vyrazíte na nadcházející podzimní prázdniny? Máme pro Vás pár tipů pro inspiraci, ze kterých si určitě vyberete! Poté stačí už jen kliknout na jeden z níže uvedených odkazů a rezervovat si ubytování z pohodlí Vašeho domova. Plánování prázdnin ještě nikdy nebylo jednodušší! :) Vydejte se s eHotel.cz vstříc podzimnímu dobrodružství!


Vyhlášení vítězů velké obrázkové soutěže eHotel.cz

1 minuta čtení 13.10.2015 Pro děti

Dlouho očekávané vyhlášení vítězů naší velké obrázkové soutěže je konečně tady!!! Obdrželi jsme od Vás samé krásné obrázky a je nám potěšením oznámit, že se porota, složená ze členů týmu eHotel.cz, rozhodla odměnit následujících deset výkresů. Všem výhercům gratulujeme!!! :)

autor: Markéta Heinrichová

autor: Markéta Heinrichová

Autor: Marcela Dubinová

Autor: Jaruška Fricová

Autor: Beátka Bátovská

Autor: Jaroslav Beneš

Autor: Dominiček Fric

Autor: Alena Pešlová

Autor: Ludmila Poláková

Autor: Martin Fric


Kleť - jedna z nejstarších rozhleden v České republice

3 minuty čtení 08.10.2015

Na vrcholu nejvyšší hory Blanského lesa se do výšky 18 metrů vypíná jedna z nejstarších rozhleden v České republice – Josefova věž. Známější je však spíše pod názvem Kleť, který je odvozen od názvu hory, na které stojí. V letošním roce rozhledna slaví výročí 190. let od svého postavení! Navštivte s námi tuto „stařenku“ mezi rozhlednami a podívejte se také do nejvýše položené hvězdárny v Čechách! Komu by se nechtělo vystoupat na horu po svých, může si užít nezapomenutelný výlet lanovkou, která vyváží turisty na vrchol již od roku 1961!



Rozhledna Hýlačka ve zbrusu novém kabátě!

3 minuty čtení 01.10.2015

Další díl našeho podzimního seriálu patří rozhledně Svobody, která je ale spíše známá pod názvem Hýlačka. Tato původně dřevěná stavba bohužel 1.ledna 2012 kompletně shořela. Na jejím místě však byla postavena zbrusu nová rozhledna s železnou konstrukcí, která byla v srpnu letošního roku otevřena veřejnosti. Pojďte s námi vystoupat až na vrchol a užijte si úchvatný kruhový výhled na celou Táborskou pahorkatinu! Když budete mít štěstí a počasí Vám bude přát, budete moci dohlédnout až na daleké vrcholky Šumavy či Novohradských hor.


  • 236 - 240 z 374 článků