Hotel Petr - vychutnejte si relaxaci v Karlových Varech

1 minuta čtení 15.05.2016 Hotely

Představujeme vám hotel Petr, který jsme nově zařadili do nabídky eHotel.cz. Hotel Petr se nachází přímo centru nejnavštěvovanějších lázní u nás - Karlových Varech naproti známé Mlýnské kolonádě. Nabízí svým hostům příjemnou relaxaci a odpočinek ve městě léčivých pramenů, které jsou velmi oblíbené pro své blahodárné účinky. V hotelu Petr nenajdete dva pokoje stejné, každý z nich je unikátní a stylově zařízený. Moderní styl je originálně nakombinovaný se stylem klasicistním, současnost s tajemstvím doby Petra Velikého.

Hotel Petr


Restaurant Day v Hradci Králové

Akcí zaměřených na jídlo každoročně přibývá a jednou z těch povedených je mezinárodní gastronomický festival Restaurant Day v Hradci Králové, který proběhne již tuto sobotu 21. května 2016. Mezinárodní festival všech milovníků domácího jídla a pití založený na principu "pop-upů" - tak si ho nenechte ujít!

Restaurant Day Hradec Králové


Fenomén wellness

2 minuty čtení 09.05.2016 Hotely

Wellness je slovo v současnosti mnohokrát skloňované. Wellness pobyty spojené s nejrůznějšími relaxačními koupelemi, masážemi a terapiemi získávají na stále větší popularitě. Pojďme se ale podívat, co vlastně samotné slovo wellness znamená.

Wellness


Ve Varech je v máji krásně

2 minuty čtení 29.04.2016 Hotely

Když letos oba dva květnové státní svátky připadají na neděli, budeme si muset prodloužený víkend zrátka vytvořit sami. Pokud se ovšem rozhodnete ponechat si dovolenou třeba až na léto, nic nebrání tomu vyrazit alespoň na sobotu a neděli. A kam? Do Karlových Varů do hotelu Romania! 

Hotel Romania


Grand Prix ČR opět v Brně

1 minuta čtení 28.04.2016 Sport

O víkendu 19. - 21. srpna se na Masarykově okruhu v Brně bude konat nejprestižnější motocyklový šampionát v České republice - mistrovství světa silničních motocyklů. Staňte se jedním ze čtvrt milionu fanoušků z celého světa, které tato akce každoročně přiláká, a přijeďte fandit českým jezdcům!

Grand Prix Brno


  • 171 - 175 z 374 článků