7 předsevzetí, z kterých budete mít radost už v lednu

6 minut čtení 01.01.2021

Nový rok je tu a s ním i období předsevzetí. My jsme si v ehotelu předsevzali, aby vaše cesta k uplatnění benefitních bodů byla o něco příjemnější. A co taková klasická předsevzetí? Jaké si dát, aby dávaly smysl? Sepsali jsme tři smysluplné předsevzetí, která se vyplatí dodržovat a dávají smysl.



Jak cestovat, když nemůžeš cestovat

4 minuty čtení 03.11.2020

Cestování se zdá v této nelehké době čím dál tím větší oříšek. Věříme, že stejně jako nám, vám chybí všechny zážitky s ním spojené. Pojďme se společně podívat na pár tipů, které nám pomohou v čekání na naši vysněnou dovolenou. 

     


5 snových míst Orlických hor

4 minuty čtení 11.10.2020 Příroda

Toužíte po odpočinku? Chcete pryč z ruchu města? Vypravte se do Orlických hor. Najdete tu hrady, zámky, vojenské pevnosti a technické památky. Také jsou oblíbenou oblastí pro turistiku a cyklistiku díky množství udržovaných tras. Rádi bychom Vám představili 5 míst, kam se musíte vydat, pokud se rozhodnete vyrazit právě do Orlických hor. 


3 tipy na výlety do tajů naší přírody

4 minuty čtení 05.06.2019 Příroda

Pokud dáváte přednost méně známým přírodním trasám před čekáním na vyhlídku v nekonečném zástupu turistů, následující řádky jsou věnovány právě vám. Každý ví, že naše republika je protkána mnoha překrásnými přírodními památkami, avšak i ve velmi dobře známých lokalitách najdeme místa turisticky téměř nedotknutá. Dnes se s vámi podělíme o 3 tipy na výlety, na kterých si skutečně vychutnáte klid a harmonii přírody...


  • 91 - 95 z 374 článků