eHotel.cz expanduje na Kubu!

Novinka! eHotel.cz má v nabídce novou destinaci! V samotném srdci Kuby, v hlavním městě Havana najdete naše první zahraniční ubytování. Nahlédněte, sdílejte, jeďte za benefity na dovolenou do Karibiku. Je to krása!

 

První zahraniční vlašťovka u eHotel.cz! Havana, Kuba... luxusní destinace v dostupných cenách pro vás. 

Apartmán v Havaně ve čtvrti Playa od 1590,-/2 osoby na noc. Ubytování včetně snídaně s možností polopenze - kubánské kuchyně. Od apartmánu jsou pláže vzdálené 1km - ideální k surfování. V případě zájmu je možné vypracovat výletní program a zprostředkovat ověřenou průvodkyni. Nedaleko je řada restaurací, hustá síť bank a bankomatů (v ostatních částech Havany to bývá problém), kulturních památek, světoznámý taneční soubor Tropicana, sídlo Ernesta Hamingwaye atd.

 

Pronájem apartmánu a jednoho samostatného pokoje ve vedlejším apartmánu. Apartmán se skladá: ze 3 pokojů, 2 koupelen, 1 společenské místnosti a venkovního posezení před a za apartmánem. Apartmán je určen pro 6 osob. Vhodný pro rodinu nebo skupinu přátel.

V případě potřeby je možné uzavřít průchozí pokoj a apartmán rozdělit na pronájem 1 pokoje s koupelnou a zadním venkovnim posezenim. V přední části by vznikly na pronájem 2 pokoje s koupelnou a předním venkovním posezenim. Obě vzniklé části mají samostatné vchody.

Více informací ZDE!