Svatováclavské slavnosti v Kroměříži

Na poslední víkend v září tohoto roku vás zveme již na 3. ročník Svatováclavské slavnosti, které si rozhodně nesmíte nechat ujít! Akce, která je spojená s patronem českých zemí, svatým Václavem, bude v Kroměříži patřit hudbě, pivu a adrenalinu.

Kroměříž

Kroměříž je od nepaměti spjata s bohatou historií, kulturními tradicemi, úrodnou hanáckou krajinou i s důstojností olomouckých biskupů, kteří si město vybrali za své letní sídlo, což zásadně ovlivnilo jeho vzhled i význam. Dodnes Kroměříž z odkazu předků čerpá, dbá na tradice i historický vzhled, aby byl zachován její jedinečný ráz. Když zavítáte do Kroměříže, očekáváte zážitky spojené s Arcibiskupským zámkem a unikátními historickými zahradami, Květnou a Podzámeckou, zapsanými na seznamu památek UNESCO.

Květná zahrada Kroměříž

S námi se můžete ubytovat přímo v srdci Kroměříže na Velkém náměstí, v historickém centru města, ale i v blízkém okolí. Nabídku ubytování najdete zde.

Hotel Excellent Kroměříž

Akce se koná 24. 9. 2016 v areálu Floria, a to již třetím rokem. Těšit se můžete na bohatý program nejen pro děti, ale i dospělé.