Lednice plná vína

Vypravte se za vinnými zážitky do Lednicko-valtického areálu, který bývá přezdíván "Zahrada Evropy". Celý areál nejlépe poznáte ze sedla jízdního kola, na kterém se můžete projet i podél nekonečných vinic, které tvoří ten jedinečný ráz zdejší krajiny. No a večery budou samozřejmě patřit degustacím!

Lednice zámek

Sluncem ozářené vinohrady, bílé kapličky zasazené do krajiny jako perly, prašné cesty vinoucí se mezi vinicemi křížem krážem nazdařbůh, aby vás nakonec dovedly do chládku některého z vyhlášených vinných sklípků. Tak nějak může začít vaše dovolená v jihomoravské Lednici. 

Lednice

K návštěvě doporučujeme třeba Zámecký sklep, který se nachází přímo pod Zámeckým hotelem. Budova hotelu patří k zámeckému areálu a je tak součástí národní kultruní památky zámku Lednice. Kapacita původně Lichtenštejnského sklepa je až 80 osob a je zde místo i pro cimbálovou či jinou muziku. 

Krásný vinný sklípek mají i v My Hotel Lednice, který se nachází v těsné blízkosti zámku. Jako hosté tohoto hotelu budete mít přístup jak do venkovního hotelového bazénu, tak do sauny a fitness centra. Všechny pokoje v hotelu navíc mají ojedinělý výhled přes staré rameno řeky Dyje do lužního lesa.

Tak si nenechte ujít krásné srpnové počasí a vypravte se na jižní Moravu! Nejkrásněji se totiž slunce leskne jedině ve sklence s vínem...