Valentýnská soutěž

Valentýnská soutěž eHotel.cz je tady!! Tentokrát je ve hře dárkový poukaz na pobyt v hodnotě 1 000 Kč ve speciálním valentýnském designu. Překvapte svého partnera či partnerku originálním dárkem a zasoutěžte si s námi o tuto skvělou cenu!

Valentýnská soutěž

V České republice nemá svátek sv. Valentýna příliš dlouhou tradici, zamilovanost u nás lidé oslavují díky romantickému spisovateli K. H. Máchovi v máji, čili v květnu. Mnoho lidí se domnívá, že původ tohoto svátku je na americkém kontinentě, přesněji tedy ve Spojených státech amerických. Pravděpodobně se však jedná o tradici pocházející ze starého Říma. Pojmenován je po knězi Valentýnu, který tajně oddával vojáky, kteří měli sňatek zakázaný a dával tak požehnání jejich lásce. Stal se proto patronem všech zamilovaných.

I když patříte mezi ty, kteří svátek zamilovaných slaví až v květnu, nevadí! I vy neváhejte, a zúčastněte se naší soutěže! Každá příležitost k oslavě je přece skvělá…

Jak můžete dárkový poukaz vyhrát:

1. Podívejte se na náš facebookový profil.

2. Pod příspěvek vyhlašující začátek soutěže nám nahrajte fotku místa, na které byste nejraději vycestovali oslavit letošní Valentýn.

3. U našeho příspěvku klikněte na „To se mi líbí“.

Soutěž trvá ode dneška do 6.2.2016.

Neoriginálnější fotka bude odměněna dárkovým poukazem v hodnotě 1 000 Kč od eHotel.cz, který lze využít na romantický pobyt ve dvou nebo jakýkoliv jiný pobyt s rodinou nebo přáteli dle Vašeho výběru. Platnost poukazu je 1 rok.

Tak neváhejte a zapojte se do naší soutěže, vyhrát může každý! Těšíme se na Vaše originální fotky! :)